Jandino Asporaat omarmd door Thierry Baudet en zijn achterban

Jandino Asporaat wordt massaal omarmd door Thierry Baudet en zijn achterban nu hij zich zo stevig verzet tegen de QR-maatschappij. “Je bent een held”, laat de politiek leider weten.

Jandino Asporaat en Thierry Baudet © NPO, RTL

Een kleine groep BN’ers is faliekant tegen de nieuwe maatschappij waarin gevaccineerde mensen vrijwel ongehinderd kunnen deelnemen aan het sociale leven, terwijl ongevaccineerde mensen zich continu moeten laten testen. Ze laten daar zelfs enorm veel inkomsten voor liggen, bijvoorbeeld omdat ze hun tournees annuleren.

‘Je bent een held!’

Tot de BN’ers die zich met hand en tand verzetten tegen de door hen gehekelde ‘medische apartheid’ behoren onder meer Tim Douwsma, Typhoon, Nielson, Hans Teeuwen, Doutzen Kroes, Christina Curry en dus Jandino Asporaat. De komende tijd zal het inkomen van Jandino er fors op achteruitgaan; hij heeft zelfs zijn hele theatertour geannuleerd.

Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, is er trots op dat Jandino zo ver durft te gaan. Het kost hem immers heel erg veel geld. “Jandino Asporaat, je bent een held! 💪🏻👍🏻”

Forum-stemmers trots

Jandino krijgt ook veel steun van Thierry’s achterban, de stemmers van Forum voor Democratie. “Mijn respect voor Jandino is wel echt enorm gegroeid hierdoor”, zegt Frans. En Hendri: “Trots op Jandino.”

Walrus is ook enthousiast. “Iedereen is gelijk. Het is een zelfovertuiging, het goede in je, integer willen zijn. Het beste voor de mensen. Trost op Jandino, niet geld gedreven maar zijn interne kompas volgen! Net als ik. Het vechtende FvD.”

En Geert: “Die mening deel ik. Een grote held: kijk wat hij daarvoor opgeeft.”

Ook trots op Doutzen

Thierry liet zich vorige week ook al enthousiast uit over de protesterende Doutzen Kroes. “Top! 🙏💪🏻🙌”, schreef hij aan haar.

Ook zij krijgt volop steun van de Forum-aanhangt. “Super van je Doutzen! Waarheid liefde en vrijheid. Meer is er niet”, zegt Hans bijvoorbeeld.

En Smoochy: “Niet alleen mooi maar ook slim en wakker!”

Tweet

De tweet van Thierry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u dubbele gevoelens bij de QR-maatschappij?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen