Giel de Winter woest om weigering Mark Rutte: ‘Ik ben gebruikt!’

Giel de Winter kan het maar geen plekje geven dat Mark Rutte zijn uitnodiging om mee te doen aan Het Jachtseizoen heeft afgeslagen. Hij blijkt daar dus echt helemaal woest over te zijn.

Giel de Winter © SBS 6

Vlak voor de verkiezingen gaf Mark Rutte, net zoals alle politici, heel erg veel interviews. Shownieuws mocht ook een paar vragen stellen en wilde bijvoorbeeld weten aan welk programma de premier graag eens mee zou doen. “StukTV, Jachtseizoen, dat zou ik erg leuk vinden om een keer aan mee te doen”, antwoordde de VVD-premier.

Rutte weigert Giel

Jachtseizoen-presentator Giel de Winter nodigde Rutte uit, maar die heeft de uitnodiging vanzelfsprekend afgeslagen. Hij heeft op dit moment immers wel wat beters te doen dan door straten en over pleinen te rennen om uit de handen van Giel en zijn collega’s te blijven.

Je zou zeggen dat Giel daar gezien de omstandigheden wel begrip voor heeft, maar de presentator geeft zelfoverschatting voor de zoveelste keer een gezicht. Hij vindt het een grove schande dat de premier hem heeft geweigerd.

Giel helemaal boos

Giel blijkt echt serieus over de zeik te zijn. “Rutte heeft het bij mij verpest. Het spijt me. Als jij mij hebt gebruikt voor een verkiezingspraatje, dan mag je van mij opsodemieteren. Dat meen ik serieus.”

De presentator van een middelmatig bekeken programmaatje op SBS 6 roept dat de premier kan ‘opsodemieteren’ omdat hij niet mee wil doen aan zijn show. Tja… “Als jij dat durft te zeggen op camera en je krijgt dan het aanbod… Ik snap dat hij druk is, maar zeg het dan niet, want je weet dat als je dat zegt, dat je een aanbod krijgt.”

Kort door de bocht

Albert Verlinde vindt het een beetje triest van zijn Talpa-collega. “Ik vind het wel een beetje kort door de bocht hoor. Dat ik denk: jongen, kom op, alsof er niets gebeurd is de afgelopen maanden dan Het Jachtseizoen. We zitten middenin een crisis.”

“Mensen zouden toch boos zijn geworden als hij deze opnames gedaan had? Dan had iedereen gezegd: ‘Heeft hij niets anders te doen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen