Tim Hofman nog steeds druk met vermeende sloopdocu The Voice

Tim Hofman is nog steeds druk met de documentaire waarin hij naar verluidt The Voice of Holland gaat slopen. De presentator laat voor het eerst in ruim een maand weer wat horen over dit project.

Tim Hofman © Annemieke van der Togt

Ruim een maand geleden kwam Tim Hofman met een mysterieuze aankondiging op Instagram. Hij nodigde mensen uit om zich te melden als ze dingen hebben meegemaakt bij een bepaalde talentenjacht ‘die niet door de beugel kunnen’. “Wij horen met het team van BOOS bepaalde geluiden uit bepaalde hoeken over een bepaalde talentenjacht.”

Dirt over The Voice

Er is eigenlijk maar één gezaghebbend programma in dit genre: The Voice of Holland. Na berichtgeving in de media dat het dit programma is dat Tim zou gaan aanpakken, kwam de presentator ook niet met een ontkenning. Sterker nog: diverse oud-Voice-deelnemers reageerden onder Tims post en al snel kwam de eerste dirt over deze talentenjacht los.

Daags na de aankondiging van Tim beweerde showbizzwatcher Farja Farvardin, beter bekend als Fawry Not Sawry, dat een coach van The Voice of Holland zich schuldig zou hebben gemaakt aan ongepast gedrag. Volgens Dennis Schouten zijn er achter de schermen van een bekende talentenjacht zelfs ‘walgelijke dingen‘ gebeurd.

Tim is nog druk bezig

Ondertussen laat die documentaire van Tim maar op zich wachten. Hoe staat het ermee? Ruim een maand na zijn eerste aankondiging geeft de presentator een update.

Het enige dat Tim nu laat weten is: “Nog steeds mee bezig. Is geraffineerd werk. We nemen de tijd, maar het komt er aan.”

De grote vraag is: hoe groot gaat de eventuele schade aan The Voice zijn? Het is immers duidelijk dat het hier niet gaat om wat oud-deelnemers die klagen dat ze niet hun eigen liedje mochten uitkiezen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Tim Hofmans sloopdocu het einde van The Voice kan betekenen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen