Mark Rutte stelt deelname aan SBS 6-show Jachtseizoen uit

Mark Rutte stelt zijn deelname aan het tv-programma Het Jachtseizoen van SBS 6 voorlopig uit. Hoewel het hem leuk lijkt om mee te doen, is hij momenteel toch te druk met de formatie.

Mark Rutte en Het Jachtseizoen © Talpa, Quinn Broers

Een tijdje geleden vertelde Mark Rutte aan een cameraploeg van Shownieuws dat hij graag eens mee zou doen aan Het Jachtseizoen, het programma van de mannen van Stuk TV dat zaterdagavond debuteert op televisie bij SBS 6. “StukTV, Jachtseizoen, dat zou ik erg leuk vinden om een keer aan mee te doen”, aldus de VVD-premier.

Rutte weigert StukTV

Giel de Winter, het brein achter StukTV, besloot daarop om direct een uitnodiging aan Mark Rutte te versturen, maar het antwoord is niet echt bevredigend. “We hebben het besproken en helaas moet ik je laten weten dat de minister-presidenter niet op in zal gaan”, kreeg hij te horen van de Rijksvoorlichtingsdienst.

“De agenda is heel vol en dat, in combinatie met de grote hoeveelheid verzoeken, dwingt tot het maken van keuzes. Ik hoop op je begrip en wens jullie veel succes met het programma!”

Teleurgesteld

De mannen van StukTV zijn heel erg teleurgesteld. “Beste Minister-President, wat een k*t (standaard) antwoord”, zegt Giel.

Radiomaker Daniël Lippens steekt hem een hart onder de riem: “Als het ze niet lukt om te formeren is het zo weer verkiezingstijd! 😂”

En in verkiezingstijd doen politici natuurlijk alles voor een beetje air time…

Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen verhuist voor het eerst van YouTube naar televisie, want zaterdag debuteert het programma op SBS 6. In elke aflevering gaan presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo.

Onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Leo Alkemade en Xander de Buisonjé, Katja Schuurman en Babette van Veen en Herman den Blijker en Bram Krikke proberen komend seizoen om uit handen te blijven van de mannen van StukTV.

Afzegging

De afzegging van Rutte en het filmpje waarin hij zich aanbiedt aan Het Jachtseizoen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Mark Rutte in Het Jachtseizoen te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen