Erica Terpstra bevestigt wangedrag: ‘Ik was woest bij Humberto Tan!’

Erica Terpstra bevestigt dat ze zich heeft misdragen achter de schermen bij Humberto Tan. Ze was woest omdat zijn studio niet rolstoelvriendelijk is. “Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Erica Terpstra © RTL

Als de camera’s aanstaan doet Erica Terpstra altijd net alsof ze een soort positiviteitsgoeroe is, maar achter de schermen bij de talkshow van Humberto Tan heeft ze zich van een heel andere kant laten zien. Dennis Schouten, die ook te gast was bij Humberto, heeft daarover uit de school geklapt. En Erica kan niet anders dan het bevestigen.

Woeste Erica

Erica erkent bij RTL Boulevard dat ze woest was. “Ik hoorde vlak voor de opname: ‘Goh, we kunnen met je rolstoel niet op het podium, dus misschien moet je ergens anders worden gepositioneerd.’ Dat was zó’n teleurstelling en dan blijkt dat je daar toch nog niet de humor van in kan zien. In tegendeel. Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Klopt het dat ze iedereen verrot heeft gescholden? “Ik was gewoon not amused. Ik heb wel gezegd: ‘Ja, jongens, ik ga daar niet zitten in dat hoekje. Dat doe ik niet.'”

Somber

Door haar operaties heeft Erica nou eenmaal een zware periode achter de rug, zo verontschuldigt ze zich. “Dan zie je ook hoe kwetsbaar je bent en hoe weinig je kan hebben als iets helemaal tegenzit. 24 uur per dag heb je geen regie meer over je eigen leven. Op een gegeven ogenblik was ik zó somber dat ik bijna niet meer ophield met huilen.”

“Ik ben blij dat het nu weer de goede kant op gaat. Ik kan echt zeggen: het duurt nog een poosje, maar ik mag weer naar buiten, ik kan weer naar buiten, ik ga weer naar de fysiotherapie en ik voel me helemaal top.”

Respectloos

RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland vindt het respectloos dat Dennis Erica heeft ontmaskerd. “Ik vind het vrij respectloos van Dennis Schouten dat als een vrouw van 78 daar nog niet zo gelukkig mee is – wat ik me heel goed kan voorstellen – om haar dan een wijf te noemen… Dat gaat mij echt een stapje te ver.”

Collega Marc van der Linden: “Maar: respect en Dennis Schouten?”

Bridget: “Ja, misschien is dat ook helemaal geen combinatie die lekker gaat. Daar heb jij weer gelijk in, Marc.”

Nep

Tja, heel respectvol is Dennis niet geweest over de 78-jarige Erica, maar iedereen de huid vol schelden achter de schermen van Humberto is nou ook niet bepaald respectvol.

Wat Dennis vooral heeft gedaan is weer eens aantonen hoe ongelooflijk nep de tv-wereld is. Erica een positiviteitsgoeroe? Als ze ergens een cameralampje ziet branden, ja.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland vindt Dennis Schouten respectloos. Bent u het daarmee eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen