Catherine Keyl wil Rogier Smit opvolgen, solliciteert bij Frank Jansen

Catherine Keyl zou graag Rogier Smit opvolgen in het televisieduo Frank & Rogier. Ze heeft zichzelf naar voren geschoven. Dat zegt Frank Jansen in de online rubriek Aran on Tour.

Catherine Keyl en Frank Jansen © SBS, RTL

Het televisieduo Frank & Rogier is uit elkaar gevallen omdat de heren in een echtscheiding zijn beland. Frank Jansen zou dolgraag verder willen op televisie, maar voorlopig zitten ze allebei programmaloos thuis. Ondertussen staan ze nog wel onder contract bij RTL en toucheren ze samen 540.000 euro per jaar.

Frank & Catherine

Zou Frank graag solo verder willen op televisie of in een ander duo? Hij vertelt in de online Boulevard-rubriek Aran on Tour: “De duo’s zijn spannender. Ik zou het het liefste met een heel leuk meisje doen.”

Dan onthult hij door Catherine Keyl te zijn benaderd. “Ik ken Catherine Keyl uit een vaag verleden. Toen zegt Catherine Keyl tijdens een lunch – ik kwam niet meer bij – ineens: ‘Zeg, hoe zou jij het vinden als ik eens met jou op stap ging? Ik kan net zoals Rogier heel erg knifterig zijn!’”

Weggewuifd

Verslaggever Aran Bade vindt het een opvallende onthulling. “Zit Catherine nou gewoon te solliciteren bij je? Wat heb je gezegd?”

Vervolgens deelt Frank een keiharde sneer uit aan Catherine. Hij ziet namelijk helemaal niet op de vroegere 5 Uur Show-diva te wachten. “Ik heb het een beetje weggewuifd. Ik zei: ‘Niets is onmogelijk.’”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen