Albert Verlinde vindt uitspraken Patty Brard te ver gaan: ‘Dit kan niet’

Albert Verlinde vindt dat zijn collega Patty Brard te ver is gegaan door een oordeel te vellen over Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel. “Dat vind ik echt te ver gaan. Dat kan echt niet.”

Albert Verlinde en Patty Brard © Shownieuws

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft al een paar maanden na haar overlijden een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Wel heel erg snel, vindt Patty Brard, net als 69 procent van de Mediacourant-lezers. Het verbaast haar vooral dat hij dat zo van de daken schreeuwt. “Je bent geen 18, hè? En je hebt net een vrouw die is overleden.”

Albert boos op Patty

Het is volgens Albert Verlinde niet aan Patty om hier een oordeel over te vellen. “Ik vind het toch wel ingewikkeld hoor. Van de week is hier ook redelijk hard gezegd van: ‘Ja, waarom doet die man dat nou? Het is toch geen puber dat hij een liefde heeft?!’ Patty was dat volgens mij die dat zei. Dat mag die man toch helemaal zelf weten?”, zegt hij in Shownieuws.

Albert heeft er minder moeite mee. “Ten eerste is er jarenlang een verdrietige periode aan voorafgegaan, dus het is niet dat ze onverwacht is overleden. Ze hebben er ook met elkaar over kunnen praten. Als je nu ook zijn zoon er zo over ziet praten, dan denk ik: nou, laat ze dat alsjeblieft zelf bepalen of ze het willen of niet.”

Worst

Edwin Spee en zijn zoon gaven gisteren een interview aan Shownieuws. Albert: “Ik vind: als hun zoon het een plek kan geven, en daar lijkt het toch hier op, dan is dat het allerbelangrijkst. Wat wij hier met z’n allen van vinden, dat zal hen een worst wezen.”

Collega Evert Santegoeds: “Ja, dat vind ik wel. Bij OG3NE was het hetzelfde. Rick Vol had ook vrij snel een nieuwe liefde en die meiden vonden dat ook allemaal geweldig.”

‘Te ver gaan’

William Rutten: “Het gaat ons geen moer aan.”

Albert: “Juist. Dat bedoel ik. Als hier wordt gezegd dat dat niet kan zo’n relatie, dat vind ik echt te ver gaan. Dat kan echt niet.”

Ah, en dat zegt de man die vorig tv-seizoen aan dezelfde desk dreigde om zijn buurvrouw Connie Witteman door het trappenhuis heen te sleuren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde neemt zijn collega's de maat. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen