Bridget Maasland totaal afgekraakt: ‘Juist ZIJ praat over respect?!’

Bridget Maasland wordt totaal afgekraakt door Jan Roos nu zij kritiek heeft geuit op zijn collega Dennis Schouten, die volgens haar respectloos is. “Begint zij het nu over respect te hebben?”

Jan Roos en Bridget Maasland © YouTube, RTL

Dennis Schouten heeft voor groot nieuws gezorgd door te onthullen dat Erica Terpstra achter de schermen een heel andere vrouw is. Waar ze altijd positiviteit en optimisme predikt als de camera’s aanstaan, blijkt ze volgens Dennis áchter de coulissen een gemene hystericus te zijn. Inmiddels heeft Erica haar wangedrag bevestigd.

Bridget hekelt Dennis

Hoewel het verhaal van Dennis dus klopt, vindt Bridget Maasland hem, gezien Erica’s gezondheidstoestand, toch een eikel. “Ik vind het vrij respectloos van Dennis Schouten dat als een vrouw van 78 daar nog niet zo gelukkig mee is – wat ik me heel goed kan voorstellen – om haar dan een wijf te noemen… Dat gaat mij echt een stapje te ver.”

Collega Marc van der Linden: “Maar: respect en Dennis Schouten?”

Bridget: “Ja, misschien is dat ook helemaal geen combinatie die lekker gaat. Daar heb jij weer gelijk in, Marc.”

Fridget

Wat een hypocrisie, zegt Dennis’ RoddelPraat-collega Jan Roos. “Verschrikkelijk. Kijk, RTL Boulevard is een bijzonder ordinair programma. Geen enkel probleem mee hoor, maar die hebben de meest verschrikkelijke dingen al uitgezonden. Vreemdgaande BN’ers terwijl hun partners het niet eens wisten, wat hebben ze daar allemaal niet voor walgelijkheid verteld?”

Hij vervolgt in de nieuwste RoddelPraat: “En dan die Bridget! Die heeft godverd°mme het huwelijk van André Hazes naar de klote geholpen. Bridget de fridget. En dan gaat ze zeggen: ‘Ik vind het zo respectloos dat hij een vrouw van 81 een wijf noemt!’ Daar gaat het toch helemaal niet om?!”

‘Zij over respect?!’

Jan vindt dat Dennis helemaal niet te ver is gegaan. “Het gaat erom dat de vrouw waarvan we de hele dag moeten horen dat ze zo positíef is, gewoon een chagrijnig oud wijf is. Daar gaat het hele verhaal om, maar dan begint Bridget het over respect te hebben. Wat krijgen we nou?”

Marc van der Linden uitte ook kritiek. Jan: “Die is nu weer dik, maar die heeft zich een tijdje geleden helemaal superdun gesnoven en gezopen, die is daar bij RTL Boulevard uitgeflikkerd omdat hij stoned in de studio zat en nu zit hij daar met dat Jellinek-stemmetje van: ‘Ja, respect en Dennis Schouten gaan misschien niet helemaal samen!’ Krijg de t*ring! Wat een verschrikkelijke mensen!”

Chagrijnig wijf

RTL Boulevard zit er volgens Jan vuistdiep in bij de BN’ers. Hij wijst op verslaggever Aran Bade, die Erica heeft geïnterviewd. “Het is toch ongelooflijk die interviews tegenwoordig. Ze pakken diegene beet, draaien hem om, trekken de billen uit elkaar en dan (maakt likgebaren, red.).”

“Er wordt eerst anderhalve liter glijmiddel over dat wijf heen geflikkerd en dan gaat hij zo van: ‘Oh, je bent zo fantastisch en je doet het zo leuk!’ Nee, het was godverd*mme een chagrijnig wijf dat zich misdragen heeft bij Hu-hu-hu-Humberto. Ja, toch?!“

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat er geen kritiek mag worden geuit op Erica Terpstra omdat ze 104 is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen