Mark Rutte krijgt bij Humberto felle kritiek op ‘mannentietjes’

Mark Rutte heeft in de talkshow van Humberto Tan een draai om zijn oren gekregen vanwege de informele outfit die hij dit weekend droeg. “Je kunt gewoon zien dat hij mannentietjes heeft.”

Mark Rutte en Arno Kantelberg © NOS, RTL

De informele kledingkeuze van politiek leiders Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra tijdens hun praatsessie op landgoed De Zwaluwenberg zorgde zaterdag voor hilariteit. Mark droeg een vaal Ralph Lauren-polootje, Sigrid leek met haar blauwe bodywarmer op een ANWB-vrouwtje en Wopke leek het Superdry-shirt van zijn zoon te dragen.

Mannentietjes

Mark Rutte kreeg het gisteren behoorlijk voor zijn kiezen in de talkshow van Humberto Tan, waar modekenner Arno Kantelberg aan tafel zat. Aanvankelijk complimenteerde hij Mark: “Rutte sport ook, hè? Rutte is een sportieve premier. Hij heeft gespierde armen; je ziet dat hij sport.”

Humberto verbaasd: “Heeft hij gespierde armen?!”

Daarna begon Arno over de rest van Marks lijf: “Nou, kijk, maar. Maar goed, hij is vijftigplus. Maar een t-shirt verklapt alles en je ziet toch een klein buikje en de mannentietjes. Het is toch een beetje dat vijftigplus, daar ontkom je niet aan.”

Wopke’s shirt

En wat vindt hij van Wopke’s Superdry-shirt? “Dit vraagt natuurlijk om spot. Hij heeft een t-shirt aangetrokken. Dat je denkt: waarom?! De t-shirt was ooit onderkleding. Dat zie je hier ook. Een t-shirt verklapt alles. Dat is de minst camouflerende manier van kleding. Dan krijg je dit.”

“Dan heb je Wopke Hoekstra in een t-shirt met nummer 28 op z’n schouder en veel te grote mouwen en een groot logo op z’n borst. Daar krijg je dan grappen over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Krijgt u plaatsvervangende schaamte van de vrijetijdskleding van onze politiek leiders?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen