Bram Moszkowicz hekelt geruchten over ‘vreemdgaande’ Lil’ Kleine

Het blijft gênant hoe schaamteloos Bram Moszkowicz aan de desk van Shownieuws keer op keer in de bres springt voor de omstreden rapper Lil’ Kleine. “We moeten hier niet te veel speculeren.”

Bram Moszkowicz en Lil' Kleine © SBS, Instagram

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, spekt de Moszkowiczjes behoorlijk. Zowel de zoon als de liefdespartner van Bram Moszkowicz profiteren van het succes van de rapper. Zoon Nathan is zijn manager, partner Nienke Hoogervorst is zijn advocaat. En Bram? Die is uitgegroeid tot de beschermengel van Lil’ Kleine.

Tuig van de richel

Belangenverstrengeling is bij Shownieuws aan de orde van de dag. Lil’ Kleine staat bij het grote publiek bekend als tuig van de richel, helemaal nu hij moet voorkomen in een mishandelingszaak, maar bij Shownieuws wordt hij kapotgeknuffeld. Bram doet er alles aan om het imago van Lil’ op te vijzelen.

Ditmaal bespreekt Shownieuws de geruchten over Lil’ Kleine’s liefdesleven. Hoewel hij in het openbaar roept nog steeds met Jaimie Vaes te willen trouwen, wordt hij in Amsterdam continu gespot met andere dames. En dat terwijl zij nog steeds op Ibiza zit.

Andere dames

Patty Brard vindt het helemaal prima dat Lil’ Kleine zich met andere vrouwen omringt. “Hij wordt wel vaker gezien met andere dames en dat is ook logisch, want ze wonen inmiddels gescheiden. Jaimie is op Ibiza en hij is hier. Dan gaat hij hier niet zitten punniken denk ik.”

Eén van de dames waarmee Lil’ gespot wordt is Shayna Caresse. “Er is wel een dame waar hij vaker mee gespot wordt dan met al die andere dames en dat is deze mooie natural beauty. Waar kennen we haar van? Zij is inderdaad een ex van Quincy Kluivert. Shayna heet ze.”

‘Betekent niks!’

Bram stoort zich eraan dat er zo over Lil’s vermeende affaires wordt gespeculeerd. “Wat allemaal niks betekent natuurlijk. Het hoeft niets te tekenen natuurlijk. Nee, maar Patty zegt het prima en ook met de nodige voorbehouden.”

De mensen moeten niet zo zeuren over Lil’ en zijn buitenvrouwen, vindt Bram. “Dat die jongen af en toe met een dame wordt gezien is niet strafbaar en hoeft ook niks te betekenen, dus we moeten een beetje opletten dat we niet al te veel suggesties wekken. Dat is alles.”

Patty prijst Lil’

Patty: “Nee, sterker nog: ik vind dat hij het heel goed doet. Het schijnt ook dat hij best wel verdrietig is dat dit loopt zoals het loopt. Dat vind ik ook wel. We hebben zo vaak negatieve dingen over hem gehoord, maar het feit dat hij het echt heel erg vervelend vindt dat het tussen Jaimie en hem niet helemaal botert is ook een ding.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Dat had hij zich misschien iets eerder moeten bedenken en zijn gedrag erop moeten aanpassen.”

Toch nog een zinnige opmerking in dit Shownieuws-item.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u Bram Moszkowicz-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen