Johan Derksen: ‘John de Mol werkt keihard aan dagelijkse talkshow’

Johan Derksen bevestigt dat er alsnog hard gewerkt wordt aan een dagelijkse talkshow met het VI-trio. Volgens hem is John de Mol druk bezig om René van der Gijp en Wilfred Genee over te halen.

John de Mol en Johan Derksen © NPO, RTL

John de Mol probeerde begin vorig jaar al om een dagelijkse actuele talkshow met het VI-trio op de buis te krijgen. Johan Derksen zag dat wel zitten, maar Wilfred Genee en René van der Gijp protesteerden. Toen de racismerel uitbrak, was het plan al helemaal van de baan. Maar nu zegt Johan op te stappen als er geen dagelijkse talkshow komt.

John de Mol is druk

Met die druk op de ketel is John nu alsnog aan het proberen om een dagelijkse talkshow van de grond te krijgen. “Verleden jaar heeft John de Mol ons een dagelijkse talkshow aangeboden. René en Wilfred zagen dat niet zo zitten”, aldus Johan gisteren in RTL Boulevard.

Hij vervolgt: “Nu heeft John de Mol met die mensen gesproken om ze over te halen en duidelijk te maken dat er ruimte is voor zo’n dagelijkse talkshow. Dáár wil ik wél aan meedoen, maar wanneer die dagelijkse talkshow er niet komt: dan zet ik er een streep achter, trek ik me terug in Drenthe en dan zien ze me nooit meer terug.”

Zwammen over voetbal

Met Veronica Inside wil Johan hoe dan ook niet meer verder. “Ik ga niet meer in Voetbal Inside zitten, daar stop ik mee, want ik ben uitgepraat over voetbal. Ik heb 12 jaar gevoetbald – niet zo goed, maar ik heb gevoetbald – en ik heb 39 jaar bij Voetbal International gewerkt.”

“Nu zit ik hier al 24 jaar te zwammen over voetbal. Ik vind dat het programma voortkabbelt”, besluit hij.

Lees ook

Johan Derksen: ‘Dagelijkse show nog niet rond, maar als hij komt blijf ik’ (20 september)

Fragment

Het bewuste fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Juicht u een dagelijkse actuele talkshow met Johan Derksen toe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen