Angela de Jong vindt RTL Boulevard zouteloos: ‘Slappe hap!’

Angela de Jong vindt dat de huidige jubileumweek van RTL Boulevard aantoont hoe ‘zouteloos’ het programma tegenwoordig is. “Het is toch vaak een slappe hap”, aldus de AD-opiniediva.

Angela de Jong © Jinek

Voor één keer werd RTL Boulevard gisteren weer gepresenteerd door Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens. Ze werden vergezeld door de andere oudgedienden Fiona Hering en Peter van der Vorst. “En meteen is het er weer: die oude, onweerstaanbare RTL Boulevard-sfeer”, schrijft Angela de Jong in haar AD-column.

Slappe hap

Het maakt pijnlijk duidelijk hoe zielloos het programma tegenwoordig is, vindt Angela. “Het is toch vaak slappe hap met presentatoren die hun dienstje komen draaien en ‘deskundigen’ die amper uit de luiers zijn”, zegt de opiniediva, die daarmee waarschijnlijk keihard uithaalt naar haar haar Telegraaf-equivalent Rob Goossens.

Het zijn volgens Angela stuk voor stuk flutdeskundigen. “Met een gewichtig gezicht sommen ze dan een paar open deuren op over de kwestie van de dag, met een air alsof ze zojuist iets wereldschokkends hebben verkondigd of een messcherpe mening hebben geventileerd.”

Scherpe meningen

Het ontbreekt tegenwoordig volledig aan scherpe meningen in RTL Boulevard, vindt Angela. “Want het is 2021, voor je het weet beledig je een collega of het management van RTL en het moet natuurlijk wel gezellig blijven.”

Bij een onwelgevallige mening krijgen Boulevard-deskundigen meteen RTL op hun dak. “Dus wordt Miljuschka ingevlogen om over cheesecake te praten of mag Nikkie ‘blablachocoladevla’ Plessen iets oreren over riempjes en jumpsuits voor mannen.” Lekker veilig, maar wel heel saai.

AD-column

De hele AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen