Albert Verlinde steekt Eva Jinek de ogen uit: ‘Vier minuten, hahaha!’

Albert Verlinde vindt het lachwekkend dat Eva Jinek maar enkele minuten de tijd kreeg om Daniel Craig te interviewen. Zelf werd hij ooit helemaal naar de Bahama’s gevlogen om hem te interviewen.

Albert Verlinde en Eva Jinek © SBS, RTL

Eva Jinek had eergisteren een kort interview met Daniel Craig in de uitzending zitten, maar daar was ze zelf niet heel erg tevreden over. Bovendien kreeg de presentatrice, ondanks haar status in Nederland, slechts enkele minuten de tijd om met de James Bond-acteur te spreken. Lachwekkend, vindt Albert Verlinde het.

Ogen uitsteken

Albert had het jaren geleden veel beter voor elkaar, vertelt hij in zijn programma Shownieuws. “Wat ik zo leuk vind… Nu zit iedereen van: ‘Oh, leuk, Daniel Craig, we kunnen hem spreken!’ Maar toen hij Bond ging spelen was dat totaal niet”, vertelt hij.

Dan: “Eva Jinek mocht vier minuten met hem praten, maar ik heb bij de eerste Bond-film meegemaakt dat je als pers werd uitgenodigd op de Bahama’s. Kijk, toch weer even de ogen uitsteken, hè…”

Albert op Bahama’s

Die Bahama’s-reis werd volledig verzorgd. “Toen heb ik een vlucht gekregen in de Bahama’s, in het hotel gezeten waar de film zich afspeelt, maar puur omdat die Broccoli-familie, die producersfamilie, zoiets had van: we moeten deze man neerzetten, de pers moet van hem houden… Nou, wij zijn natuurlijk onafhankelijk, hahahaha.”

Collega Marije Knevel: “Ik wou zeggen: durf je dan nog wel wat negatiefs te zeggen?!”

Ha, die afweging hoeven ze bij Shownieuws bijna nooit te maken!

Horkerig

Volgens Evert Santegoeds is Daniel Craig een hork. “Maar een beetje horkerig was hij toen ook al, hè? Hij was niet helemaal heel erg toegankelijk…”

Gisteren ging de nieuwe Bond-film in première. Albert: “Wij zijn die losers die hier zitten en niet in de zaal.”

Gelukkig waren al hun andere collega’s daar wel, net zoals ze een paar avonden eerder met z’n allen over de rode loper van de Aladdin-musical paradeerden. En de reacties ’s avonds in de studio? Jubelend!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Shownieuws-sterren paraderen continu over rode lopers van premières om de bewuste film of voorstelling 's avonds te bejubelen op tv. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen