Balen voor Bridget Maasland: studioverhuizing verpest routine

Flink balen voor Bridget Maasland: de verhuizing van de studio van RTL Boulevard verpest haar hele routine. Ze was namelijk altijd gewend om vlak voor de uitzending een filmpje te pakken.

Bridget Maasland © NPO

Bridget Maasland, die vindt dat RTL Boulevard de Gouden Televizier-Ring moet winnen vanwege de moord op Peter R. de Vries, zal niet blij zijn met het feit dat het programma is vertrokken van het Leidseplein in Amsterdam. Ze woont daar namelijk vlak in de buurt en ze was bovendien gewend om voor de uitzending even naar de bioscoop te gaan.

Bridget in de bios

De oude Boulevard-studio aan het Leidseplein ligt op steenworp afstand van de Pathé City-bioscoop en daar was Bridget om de haverklap te vinden. “Ik heb een filmpas waarmee ik onbeperkt naar de bioscoop kan. Het liefst ga ik in mijn eentje en kijk ik er een stuk of drie achter elkaar”, zegt ze in de nieuwste Beau Monde.

Ook voorafgaand aan de uitzendingen van Boulevard pakte ze vaak een filmpje. “Voordat ik bij Boulevard aan het werk moet, ga ik vaak even om de hoek naar de bioscoop. Blijer kun je me niet maken”, zegt ze in een interview, dat vóór de verhuizing van de Boulevard-studio is afgenomen.

Hilversum

Nu is Boulevard plotsklaps naar het Media Park verhuisd en daar zit geen bioscoop. Er is wel een bioscoop in het centrum van Hilversum, maar dat is een Vue-bioscoop, terwijl ze een filmpas heeft van Pathé. Allemaal hartstikke vervelend voor Bridget dus.

Het roer moet al met al om bij Bridget, maar gelukkig weet ze goed hoe ze dat aanpakt. “Om te resetten stap ik af en toe in zo’n kou-cabine van Freezlab”, vertelt ze. “Je hoeft er maar drie minuten in en het heeft meteen zo veel effect. Ik slaap ook veel beter.”

Red Bull

Heeft Bridget nog andere lifestyletips? “Ik ben verslaafd aan schoenen shoppen, ik denk dat ik wel honderd paar in de kast heb. De helft ervan draag ik veel.”

Wat kan ze verbeteren in haar leven? “Mijn Red Bull light die ik elke ochtend drink. Heftig, hè? Vind ik ook! Maar drink geen koffie en verder leef ik best gezond, dus ja. Als dit het enig is…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Bridget Maasland de Televizier-Ster moet winnen omdat RTL Boulevard het dit jaar zo zwaar had?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen