Alberta Verlinde: ‘Verzint Rachel Hazes verhaal over hondje?’

Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde de sterren van ons land becommentarieert, vindt het verhaal van Rachel Hazes over haar nieuwe hondje wel heel erg vreemd. “Heeft ze het verzonnen?”

André Hazes jr. en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Rachel Hazes wist gisteren weer mooi de aandacht van de showmedia te trekken. Ze poseerde op Instagram met een klein hondje, dat ze naar eigen zeggen geadopteerd heeft van meiden op het strand. Die meiden zouden het hondje hebben gekocht, maar na een uur ravotten al verveeld zijn geraakt.

Hondje voor Rachel

Zelf zegt Rachel erover: “We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje. Soms begrijp ik mensen echt niet. Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen.”

De kettingrokende weduwe nam het hondje vervolgens onder haar hoede, vertelt ze. “Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken. #gezegend.”

Gek verhaal

Al met al hebben de Hazesjes nu weer een nieuw speeltje voor hun social media. Het hondje verschijnt sinds gisteren ook om de haverklap op de socials van haar zoon André Hazes jr. en schoondochter Sarah van Soelen.

Maar klopt dit hele verhaal wel? Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer zet er haar vraagtekens bij. “Krijg heel veel berichten van mensen die dit een gek verhaal vinden…”

‘Voor de aandacht’

Yvonne heeft een poll uitgezet onder haar bijna 180.000 volgers. Daarvan denkt maar liefst 82 procent dat Rachel dit verhaal verzonnen heeft voor haar imago. De resterende 18 procent gelooft Rachel wel.

Bij die 18 procent hoor in elk geval Bridget Maasland. Zij reageert geshockeerd op Rachels pagina: “Mensen zijn niet goed, het is geen pond suiker 😤”

Instagram

Rachel en haar nieuwe hondje:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen