Hans Klok vindt Leontine Borsato wel héél vergevingsgezind

Hans Klok vindt het bewonderenswaardig dat Leontine Borsato haar geliefde Marco Borsato weer in de armen heeft genomen. Ze is wel héél erg vergevingsgezind, vindt de gevierde illusionist.

Leontine Borsato en Hans Klok © Instagram, RTL

Marco Borsato is vorig jaar ontzettend door de mand gevallen als de perfecte huispapa. Het begon allemaal met de onthulling over zijn affaire met Iris Hond, maar volgens critici als Henny Huisman is de zanger met zóveel vrouwen vreemdgegaan dat zelfs Humberto Tan er nog van staat te kijken.

Vergevingsgezind

Wat vindt Hans ervan dat Marco en Leontine weer samen zijn? “Heel leuk. Ik vind het fantastisch dat zij zo vergevingsgezind is, geweldig. Hij heeft toch een aantal affaires achter de rug, terwijl Leontine braaf zat te wachten en van niks wist”, vertelt hij in weekblad Weekend.

Hans bewondert haar vergevingsgezindheid. “Ik denk dat het voor haar wel een flinke klap is geweest. Maar deze vrouw is voor hem van onschatbare waarde en ze hebben natuurlijk ook drie kinderen. Het zegt meer over haar dan over hem, dan ben je wel een heel goed mens als je dat kan.”

Hans gaat niet vreemd

Hans zou zich nooit gedragen zoals Marco. “Ik heb mijn ogen niet in mijn zak zitten, maar ik ben niet van het vreemdgaan. Nee joh, ik heb dat vroeger meegemaakt, dan moet je altijd heel erg op je telefoon letten. Dat is niks. Ik kan die nu gewoon overal neerleggen en dan is er niks aan de hand.”

Hij is ook niet van het Gerard Joling-model, die als de seniore versie van Hugo Kennis duizenden bedpartners zegt te hebben gehad. “Laat ik het zo zeggen: vergeleken met Gerard ben ik een amateur. Maar hij is vrijgezel en kiest daarvoor. Hij hoeft aan niemand verantwoordelijkheid af te leggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Leontine Borsato haar Marco terug heeft genomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen