Maxime Meiland ergert zich aan RTL Nieuws: ‘Wat een onzin!’

Maxime Meiland ergert zich er behoorlijk aan dat RTL Nieuws haar uitspraken zo uit zijn verband trekt. Het programma beweert dat ze continu bezig is met cosmetische ingrepen, terwijl dat niet zo is.

Maxime Meiland © Instagram

De showmedia pakken deze dagen flink uit met een interview dat Maxime Meiland heeft gegeven aan Beau Monde. Hierin kraakt ze niet alleen het uiterlijk van Connie Witteman af, maar vertelt ze ook over de cosmetische ingrepen die ze zelf heeft gedaan. Zo heeft ze in het verleden fillers gebruikt en een neuscorrectie laten uitvoeren.

Maxime hekelt RTL Nieuws

RTL Nieuws trekt haar uitspraken behoorlijk uit zijn verband met de volgende kop: Maxime Meiland open over cosmetische ingrepen: ‘Constant mee bezig’. Dat verbaast Maxime zeer, omdat daar helemaal niets van klopt: ze geeft in het interview juist aan helemaal niet meer bezig te zijn met cosmetische ingrepen en juist daar tegen te zijn.

Waar was Maxime dan wel constant mee bezig? Met haar oude neus, die dus al láng geleden gecorrigeerd is. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig”, zegt ze in het interview. Er volgde één cosmetische ingreep aan haar neus, maar dat is het dus. Ze is dus niet ‘constant bezig’ met allerlei ingrepen.

Geen fillers

Het stoort Maxime enorm. Ze plaatst een screenshot van het RTL Nieuws-artikel op haar Instagram met daarbij groot de tekst: “Wat een onzin.” Het doet voor Maxime afbreuk aan de geloofwaardigheid van het RTL Nieuws.

Ze benadrukt absoluut geen fillers meer te gebruiken, ook niet in haar lippen. “Ik krijg deze vraag heel erg vaak en ik word er zelf heel erg moe van, want ik ben gewoon heel erg aangekomen door de hele zwangerschap. Dat is heel normaal. Mijn hele gezicht is gewoon heel erg ontploft, dus mijn lippen ook ja.”

Nog anderhalve maand

Verder vertelt Maxime in haar Instagram-stories dat ze over ongeveer anderhalve maand is uitgerekend. “Ik ben eind september uitgerekend, maar ik ga natuurlijk de datum nog niet zeggen.”

“De naam hebben we al. Leroy heeft de naam verzonnen en ik moest in het begin wel een beetje wennen. We vonden een meisjesnaam ook wel moeilijk. Je wil ook dat het een beetje bij Clairtje past, maar we zijn er helemaal uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilt u de bevalling van Maxime Meiland terugzien in Chateau Meiland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen