Maxime Meiland haalt uit naar Connie Witteman: ‘Zo onnatuurlijk!’

Maxime Meiland haalt behoorlijk hard uit naar Connie Witteman. De realityster vindt dat de granfluencer er ontzettend onnatuurlijk uitziet. “Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”

Connie Witteman en Maxime Meiland © RTL

Tegenwoordig grijpt men veel te snel naar allerlei cosmetische ingrepen, vindt Maxime Meiland. “Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent. Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”, vertelt ze in de Beau Monde.

Onnatuurlijke Connie

Hoe kijkt Maxime dan naar BN’ers die wel aan van alles laten sleutelen? “Bij iemand als Connie Breukhoven zie je dat heel goed. Ik vind dat ontzettend onnatuurlijk”, sneert ze keihard.

Maar ook jonge influencers gaan vaak te ver, zegt Maxime. “De jongere meiden laten vooral hun lippen doen. Dat is eigenlijk altijd lelijk, omdat het er ZO nep uitziet. Het is een heel andere ingreep dan je oren of je neus laten corrigeren.”

Neus in maag

Zelf heeft Maxime haar neus laten corrigeren. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Haar moeder Erica heeft haar flaporen laten corrigeren. “Maar iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan”, zegt ze.

Fillers

Is die uithaal naar Connie al met al niet een beetje hypocriet? Zelf liggen de Meilandjes dus ook om de haverklap op de behandeltafel. En dan hebben we het nog niet eens over Maxime’s fillers gehad. “Fillers heb ik wel laten inspuiten, na de geboorte van Claire. Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren.”

Het is leuk om mee te experimenteren, vindt Maxime. “Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Maxime Meiland haar collega-BN'er Connie Witteman zo affakkelt in de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen