Kersverse Op1-ster over Renze Klamer: ‘Ik vond hem zó’n eikel’

Renze Klamer viel aanvankelijk totaal niet in de smaak bij Natasja Gibbs, de kersverse presentator van Op1. Sterker nog: ze had een enorme hekel aan hem. “Ik vond hem echt een eikel.”

Renze Klamer en Natasja Gibbs © Natalia van der Zalm / Tom Cornelissen

Natasja Gibbs, ook wel bekend als de Giovanca-basher, heeft Renze Klamer opgevolgd bij het radioprogramma De Nieuws BV. Tegenwoordig vindt ze hem een heel leuke collega. “Hij trok me een keer het podium op om karaoke te zingen; stond hij daar in zijn oranje pak tijdens Koningsdag. Hele leuke vent.”

Eikel Renze

Vroeger was dat echter wel anders, onthult Natasja in Het Parool. “Toen ik Renze voor het eerst ontmoette, vond ik hem echt een eikel. Hij had een speciaal thema georganiseerd: Dit is de dag op zwart. Zodat iedereen kennis kon maken met zwarte radiopresentatoren.”

Daar was Natasja buitengewoon kritisch over. “Dus ik twitterde: als je een keer zwarte mensen aan het werk wilt zien, kom gewoon eens langs bij FunX. Die uitnodiging heeft hij aangenomen.”

Zomerbaan

Vervolgens hebben Renze en Natasja elkaar ontmoet. “We hebben een heel leuk gesprek gehad, hij bedoelde het goed, maar het klonk alleen dat ik dacht: onder welke steen heb jij gelegen? We zijn er al gewoon, hoor.”

Nu is Natasja net als Renze talkshowhost op televisie. Hoe bevalt Op1? “Een heel spannende zomerbaan. We hebben de afspraak gemaakt voor zes afleveringen. Dus ja, spannend. Zweethandjes. Dan lig je echt onder een vergrootglas, zeg. Dat had ik wel een beetje onderschat.”

Instagram

Renze geniet momenteel met volle teugen van zijn vakantie. Renze met zijn kinderen:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen