Keiharde kritiek op gekwetste Ali B: ‘Wat een hypocriet gejank’

De gekwetste Ali B krijgt behoorlijk felle kritiek te verduren van de heren van RoddelLoog. Zij vinden het hypocriet en jankerig dat de Voice of Holland-coach klaagt over bodyshaming.

FawryNotSawry en Ali B © YouTube

Ali B trekt te pas en te onpas zijn shirt uit op sociale media, maar veel volgers begrijpen niet zo goed waarom de rapper dat steeds doet. Zij vinden namelijk dat hij helemaal niet zo mooi afgetraind is als hij waarschijnlijk zelf denkt. Die kritiek vindt Ali B heel erg onprettig en hij klaagde twee weken geleden dan ook over bodyshaming.

Jankende Ali

Het is onmannelijk dat Ali zich zo gekwetst opstelt, vindt showkenner FawryNotSawry. “Een man van in de veertig die zich gebodyshamed voelt…”, zegt hij. “Ik denk dan bij een man als Ali: waar maak je je nog druk om? Wat boeit het jou?”

Zelf wordt Fawry naar eigen zeggen ook vaak aangesproken op zijn uiterlijk, maar ‘jankt’ hij daar niet over. “Ik ben 28 en ik word zo vaak van alle kanten – ik noem geen namen – belachelijk gemaakt om mijn gewicht en om hoe ik eruitzie. Dan ga ik ook niet lopen janken van: ‘Ik word gebodyshamed!'”

Hypocriet

René Watzema, zijn co-host in de RoddelLoog, daarop: “Ik denk dat hij zich ergert omdat hij volgens mij al een maandje of vier, vijf bezig is om het gewenste resultaat te behalen.”

Fawry: “Dan moet je het niet op Instagram gaan zetten, want dan kun je kritiek krijgen.”

René vindt Ali stiekem een beetje hypocriet. “Ik vond het zelf ook helemaal geen kritiek. Dat berichtje van Anouk wat ik gelezen heb, was meer een soort grapje. Ik vind het hypocriet dat hij wel grapjes mag maken naar anderen toe, maar naar hem toe mag het niet.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Ali’s lichaam

Het lichaam van Ali:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Ali B zich aanstelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen