Jan Uriot slaat keihard terug naar Media Inside-duo: ‘Zo links!’

Jan Uriot slaat terug naar Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, het presentatieduo van de smeuïge talkshow Media Inside. De Privé-ster vindt het twee vreselijk linkse mannen.

Jan Uriot, Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen © Telegraaf, NPO

Privé-sterjournalist Jan Uriot heeft een eigen rubriek op de website van De Telegraaf, genaamd Wat Vindt Jan. Afschuwelijk, vinden Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen dat. Zij hebben Jan belachelijk gemaakt in hun programma Media Inside, waar ze een ietwat gênant fragmentje van de Privé-bobo lieten zien.

Jan is de bodem?

In dat fragmentje is te zien dat Jan de fel bekritiseerde Jaïr Ferwerda nadoet. Tenenkrommend, vindt Marcel. “Dit is natuurlijk verschrikkelijk. Dat je wordt nagedaan en dan door de bodem. De allerslechtste societyjournalist van Nederland gaat jou dan nadoen. Wie zijn wij dan nog om Jaïr de maat te nemen, want vergeleken met dit is.”

Zijn collega Gijs knikte instemmend. Ook hij liet duidelijk blijken geen fan te zijn van Jan, die deze week met zijn interview met Willeke Alberti voor een flinke mediarel zorgde.

Boze Jan slaat terug

Jan laat zich niet te kakken zetten door Media Inside en slaat nu terug in Wat Vindt Jan. “Ik heb een kritiekpuntje gekregen van Media Inside. Je mag vinden van ons wat je wil natuurlijk. Ik begrijp heus wel dat het in hun linkse kringen niet populair is om te zeggen dat je Privé leuk vindt. Dat doen ze natuurlijk niet.”

Hij vervolgt: “Maar wat moet het dan erg zijn dat je moeder hier op de Privé-redactie is geweest om te vragen of er een cover gemaakt kan worden voor een verjaardagspartijtje met het logo van Privé. We hebben het over Hanneke. Zij is hier geweest en dat is helemaal niet erg – dat vinden we heel erg leuk – maar dat moet voor Gijs Groenteman toch vreselijk wezen.”

Aaf plukt leeg

Ook Gijs’ vrouw is gek op de Privé, stelt Jan. “Erger nog: zijn eigen vrouw Aaf Brandt Corstius plukt elke week de Privé helemaal leeg, want anders weet ze niet waar ze het over moet hebben in haar column in de Volkskrant en ook in de podcast komt constant Privé voorbij. Dan denk ik: laat het dan als je er geen fan van bent.”

Presentator Wilson Boldewijn: “Want de woorden waren dan dat wij het laagste van het laagste van de showdbizzrubrieken zijn. Toch?”

Jan: “Dat mag allemaal. Ze hebben 13.000 kijkers. O nee, 130.000. Nou, wij hebben het driedubbele.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Jan Uriot graag in een van de showrubrieken op televisie zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen