Iris Hond geeft groot interview: ‘Eindelijk dirt over Marco Borsato?’

Pianovrouw Iris Hond gaat een groot interview geven aan Roelof Hemmen voor zijn nieuwe podcastserie. Weet hij dan eindelijk wat dirt los te peuteren over haar affaire met Marco Borsato?

Marco Borsato en Iris Hond © RTL

Iris Hond heeft zich nooit uitgebreid uitgelaten over haar affaire met Marco Borsato, die hem zijn huwelijk met Leontine kostte. Ze zat vorig jaar in Koffietijd, waar Loretta Schrijver de grootst mogelijke moeite had om er iets over te vragen. Voor haar Borsato-vraag nam ze een aanloop van maar liefst 61 seconden.

Mooi gesprek

Maar nu gaat Iris dus oneindig lang babbelen in een podcast van Roelof Hemmen. Maakt dat de Albert Verlinde in hem los? Komt er juice? Nee, zegt hij in het sappige weekblad Weekend. “Mijn team en ik hebben een aantal mensen uitgekozen voor de podcast, en we vonden haar interessant. Niet vanwege Marco.”

Waarom dan wel?! “Omdat zij een bijzondere carrière achter zich heeft, en waarschijnlijk ook nog voor zich. Ze heeft een bijzonder leven geleid; ook in haar jonge jaren heeft ze het een en ander meegemaakt. Vandaar dat we dachten dat het een interessante gast zou zijn, en dat is ook gebleken. Het was een heel mooi gesprek.”

Niet over Marco

Gaat Roelof het met stoute Iris dan helemaal niet over de liefde hebben? “‘Ja, maar niet over Marco, haha! Dat is ontzettend lang geleden en het is iets wat mij echt total niet interesseert. Ze heeft een zoveel mooier verhaal te vertellen. Het interesseert me werkelijk niet, ook niet als journalist.”

Zijn luisteraars willen er toch wel wat over weten? “Ik heb er geen seconde over getwijfeld of ik het er wel of niet met haar over zou gaan hebben, nee. Wel dat ze de liefde zoekt. Dat is echter mijn enige teaser voor de podcast, voor de rest moeten mensen er maar naar gaan luisteren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen