Guido den Aantrekker vindt The Voice-ster Ali B heel erg narcistisch

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vindt dat Ali B zich de laatste tijd heel erg narcistisch gedraagt. De coach van The Voice of Holland vertoont zich de laatste tijd voortdurend zonder shirt.

Ali B en Guido den Aantrekker © SBS 6

Ali B denkt dat hij een soort fitfluencer is geworden: continu laat hij op Instagram zijn bovenlijf zien. Het levert ook veel kritiek op, omdat critici vinden dat hij helemaal niet zo mooi getraind is. En dat vindt de rapper zelf dan weer bodyshaming. Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Ali vooral last heeft van narcisme.

Narcistisch

Guido kan het allemaal maar moeilijk aanzien, bekent hij in Shownieuws. “Ali B zit een beetje in zijn narcistische periode volgens mij, want hij laat aan iedereen die het ook maar wil zien zijn buik zien, zijn sixpack. Kijk, we zien hem hier.”

Presentatrice Tooske Ragas: “Aan de andere kant: als je zo hard getraind hebt…”

Guido: “Ja, maar goed… Er zullen ook een hele hoop mensen zijn die denken: laat maar even zitten.”

Zwembad

Ali B zorgt nu voor ophef, omdat hij een filmpje op Instagram geplaatst heeft waarin hij twee minuten met zijn hoofd onder water gaat in het zwembad (zie onderstaand). “Hij heeft weer iets gedaan wat ook weer de tongen beroert. Hij is in een zwembad gedoken en daar is hij twee minuten onder water gebleven. Zijn adem ingehouden.”

Zelf noemt Ali dat zijn ‘inner peace’. “Maar er zijn ook een hele hoop mensen die zeggen dat dat niet zo verstandig is. Ten eerste om het te laten zien, want dan gaan mensen het misschien nadoen. En je moet daar toch enige zelfcontrole voor hebben om er tijdig mee te stoppen.”

‘Stop ermee!’

Guido denkt dat Ali met dit soort dingen moet stoppen. “Iemand als Wim Hof, die bekendstaat als The Ice Man en heel lang onder ijs kan blijven, is een professional die dat goed kan. Maar de goede raad is aan Ali om het misschien toch even bij rappen te houden.”

Het bewuste filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen