Bridget Maasland wil niet op televisie eten met haar ex: ‘Zeker niet!’

Bridget Maasland peinst er niet over om mee te doen aan de nieuwe realityshow Eating With My Ex, waarin bekende Nederlanders gaan dineren met hun ex-partner. “Nee, zeker niet!”

Bridget Maasland © RTL, Instagram

De videodienst waar ook de soap van Jaimie Vaes loopt, Discovery+, begint deze week met een Nederlandse versie van de realityshow Eating With My Ex. Hierin gaan enkele bekende koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. De bekendste kandidaat is Hans Klok, verder doen er nog wat realitysterren mee.

Bridget wil niet

Het programma kwam gisteren ter sprake in RTL Boulevard. Presentator Lex Uiting: “In de nieuwe Discovery+-serie Eating With My Ex Going Dutch gaan bekende reality-exen met elkaar aan tafel om hun niet geslaagde relatie te bespreken. Misschien nog wat voor jou Bridget?”

Nou, daar moet Bridget Maasland dus niet aan denken. “Zeker niet, haha. Ik ben niet voor niets uit elkaar toch?”

André Hazes jr.

De bekendste recente ex van Bridget is natuurlijk André Hazes jr., die sinds Bridget alweer met minstens twee vrouwen in bed heeft gelegen: Monique Westenberg en zijn nieuwste scharrel Sarah van Soelen.

Deze zomer brak Bridget met haar laatste date, Christian P. Henry. Hij zou promiscue gedrag hebben vertoond. “Terwijl die met Bridget was, zat hij rustig met andere vrouwen te appen of ze zin in hem hadden… Ik gun die Bridget oprecht een leuke en betrouwbare vent!”, aldus showbizzkenner FawryNotSawry.

Marc van der Linden

Royaltykenner Marc van der Linden vertelde gisteren in RTL Boulevard dat ook hij is gevraagd voor Eating With My Ex. “Ik ben gevraagd en mijn ex had ook gezegd: ‘Ja, we doen het.’ Vooral vanwege de vergoeding, moet ik eerlijk zeggen. Tenminste: hij vooral.”

“Het was voor hem een heel mooi bedrag. Het leek me op zich wel heel erg leuk, alleen de datum kwam me niet uit.”

Instagram

Bridget gisteren op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u een tv-reünie van André Hazes jr. en Bridget Maasland bekijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen