Carlo Boszhard weigerde presentatie Deal or no Deal: ‘Geen deal’

Carlo Boszhard heeft in het verleden de presentatie van de hitquiz Deal or no Deal geweigerd. Nog voordat Beau van Erven Dorens in beeld kwam, werd hij voor het programma gevraagd.

Carlo Boszhard © RTL

Deal or no Deal, een afgeleide van Miljoenenjacht, begon in het jaar 2006 op de toenmalige tv-zender Tien van John de Mol. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Na de overname van Tien door RTL, heeft hij de show ook nog een paar jaar gepresenteerd op RTL 5.

Carlo zegt nee

Nu blijkt dat Beau niet de eerste keuze was. “Voor Deal or no deal ben ik destijds gevraagd, voordat Beau van Erven Dorens het deed. Maar ik bleef toen RTL4 trouw, dus was er geen deal voor mij”, onthult Carlo Boszhard in zijn wekelijkse column in Televizier.

RTL blaast Deal or no Deal komend seizoen nieuw leven in met Buddy Vedder als presentator. “Nu het programma terugkomt, ben ik trots en blij voor mijn vriend Buddy! Hij kan met deze show de meters maken, die ik ook heb kunnen maken. Er zijn maar weinig mensen in het vak zo gedreven als hij. Hij weet precies wat hij kan en is klaar voor deze stap.”

The Wheel

Vindt Carlo het niet jammer dat hij gepasseerd is? Hij is naar eigen zeggen immers ‘dol op quizzen’. “The Wheel had ik graag willen doen. Het is een klapper van de BBC”, zegt hij over het nieuwe SBS 6-programma van Rob Kemps.

Rob is geen ervaren presentator. Wat vindt Carlo daarvan? “Je zou denken dat op dit programma een ervaren quizmaster gezet moet worden. Maar via via hoor ik dat hij het geweldig doet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen