Buddy Vedder genoemd als opvolger Linda de Mol bij Miljoenenjacht

Buddy Vedder maakt mooie carrièrestappen bij RTL. Na het enorme succes van The Masked Singer, mag hij nu voor de zender Deal or no Deal gaan reanimeren. Volgt daarna ook Miljoenenjacht?

Buddy Vedder © RTL Boulevard

Er komt ongetwijfeld een droom uit voor Buddy Vedder nu hij van RTL de vroegere Beau van Erven Dorens-show Deal or no Deal nieuw leven in mag blazen. “Het is echt super cool om het stokje van Beau van Erven Dorens over te nemen. Ik weet nog dat ik vroeger keek en ook meespeelde, vanaf de bank”, vertelt hij via RTL’s huisrubriek Boulevard.

Buddy volgt Beau op

Buddy verheugt zich enorm op de show, die het kleine broertje van Miljoenenjacht is. “Het leukste is om als presentator een beetje te spelen met de kandidaten. Beau is natuurlijk Beau. Dat moet ik natuurlijk niet gaan nadoen, want dat kan ik niet. Ik ben Buddy. Het zijn wel grote schoenen om te vullen, maar ik vind het wel iets dat bij mij paste.”

RTL wijst erop dat Deal or no Deal wereldwijd gezien het grootste Nederlandse tv-succes ooit is. De show liep in ons land van 2006 tot 2009 (eerst op Tien, daarna op RTL 5) en is sindsdien aan maar liefst 82 landen verkocht. “Daarmee staat het op de tweede plek wereldwijd, tussen Weekend Miljonairs (102 landen) en Britain’s Got Talent (70 landen).”

Straks ook in Miljoenenjacht?

Tv-kenner Rob Goossens sluit niet uit dat Buddy met deze klus wordt klaargestoomd om Linda de Mol op te volgen bij de veel grotere show Miljoenenjacht.

“Deal or no Deal is eigenlijk gewoon Miljoenenjacht, maar dan net iets gezelliger allemaal. Wat ik ook nog zat te denken: Linda de Mol gaat natuurlijk ook niet oneindig door met Miljoenenjacht, dus als Buddy dit goed doet, misschien mag hij dan nog eens door naar het hoofdpodium.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen