Carlo Boszhard ergert zich: ‘Tv-sterren zijn geen monsters!’

Carlo Boszhard stoort zich er enorm aan dat tv-wereld vaak wordt afgeschilderd als een slangenkuil vol met monsters. De werkelijkheid ziet er volgens de RTL 4-presentator heel anders uit.

Carlo Boszhard © RTL

Het lijkt in de media vaak net alsof de mediawereld een soort arena is waarin alle BN’ers vreemdgaan of ruziemaken, zegt Carlo Boszhard in zijn Televizier-column. Hilversum heeft volgens de presentator zelfs zó’n slecht imago dat hij erop aangesproken wordt als hij op vakantie is in het buitenland.

Vreemdgaan en oorlog

Het gebeurde Carlo laatst ook in Italië. “Door een Nederlandse meneer word ik aangesproken. Is het echt zo lachen in die tv-wereld? Het is toch allemaal vreemdgaan, oorlog, goede score, slechte score. En die ene collega die keiharde kritiek geeft terwijl diegene zelf niets kan?”, schrijft de tv-ster, die onlangs nog keihard uithaalde naar Rutger Castricum.

Waar komt dat beeld dan vandaan? Carlo: “Het zijn inderdaad de snel scorende mediasites, afhankelijk van de clickbait, die dit beeld afgeven en zo lijkt iedereen in tv-land een monster. De waarheid ligt anders.”

Anekdotes over Marco

Het schandaalboek van Henny Huisman levert volgens Carlo een écht tv-inkijkje. “Niet de anekdotes over Marco Borsato, die zijn voor de kliks, maar vooral de verhalen over Henny’s comeback”, zegt hij.

Over Carlo en zijn vroegere co-host Irene Moors komt er ook een boek. “Hoe alles is begonnen, en jawel, is geëindigd. Er is voor de snel scorende mediasites best iets pikants uit te halen. Aan u om te oordelen welk verhaal er écht interessant is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard stelt dat tv-wereld helemaal geen slangenkuil is. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen