Carlo Boszhard haalt ongebruikelijk hard uit naar tv-collega

Carlo Boszhard haalt ongebruikelijk hard uit naar een van zijn tv-collega’s. Normaal gesproken is zijn column in tv-gids Televizier onmetelijk saai, maar die van deze week bevat een smeuïge sneer.

Carlo Boszhard © RTL

De 51-jarige Carlo Boszhard is een relatief saaie BN’er. Hij haalt nooit eens de media met een pittige showbizzruzie of met andere ophef en dat is voor de showrubrieken best jammer. Ook in zijn Televizier-column staat vrijwel nooit iets smeuïgs, al is dat deze week anders. Hij haalt namelijk behoorlijk uit naar tv-collega Rutger Castricum.

Sneer aan Rutger

Carlo spreekt in zijn column over de rel rondom de infantiele NPO 1-programma’s De Bluffer met Rutger Castricum, Dino’s Bezorgservice met Jandino Asporaat en Showcolade met Edsilia Rombley. Ze zijn stuk voor stuk keihard geflopt en dat is volgens de RTL 4-presentator ook niet zo gek.

Hij bespreekt de programma’s in zijn column als volgt: “Showcolade was best een leuk idee, maar in uitvoering slecht. Jandino hoort op NPO 2 of 3 en met Rutger Castricum als tv-host kun je beter de kijker in zijn gezicht spugen. Dan gaan ze ook vanzelf weg.”

In gezicht spugen

Zo, zo, zo. Carlo stelt het programmeren van Rutger Castricum dus gelijk aan het in het gezicht spugen van kijkers. Hij sluit zich hiermee volledig aan bij Özcan Akyol, die ook een hekel heeft aan Rutger.

Volgens Özcan is het niet mogelijk om met Rutger een programma ‘van hoog niveau’ te maken. “Want die heeft talent voor niks.”

En daar krijgt Rutger nu dus ook nog eens de sneer van Carlo overheen. Gelukkig maakt twee ton per jaar veel goed voor de PowNed-presentator.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen