Bridget Maasland wil Ring voor RTL Boulevard na ‘verschrikkelijk jaar’

Bridget Maasland zou het terecht vinden als RTL Boulevard dit jaar de Gouden Televizier-Ring wint. Ze wijst erop dat het door de moord op Peter R. de Vries een ‘verschrikkelijk jaar’ was voor de show.

Bridget Maasland © RTL Boulevard

Voor tv-makers is het Gouden Televizier-Ring Gala heel erg belangrijk, omdat ze zo’n schouderklopjesfestijn heerlijk vinden. Inmiddels is de longlist met de 25 kanshebbers compleet en ook RTL Boulevard staat op die lijst. Het programma heeft het nog nooit tot de laatste drie genomineerden geschopt.

Bridget wil Ring

Als het aan Bridget Maasland ligt, komt daar dit jaar verandering in. “Ja, we zeggen het eigenlijk elk jaar dat we wel vinden dat we er in elk geval wel een keertje tot het einde bij mogen zitten”, aldus de presentatrice.

Dit jaar zou het heel erg op zijn plek zijn, meent Bridget. “We bestaan twintig jaar en we hebben natuurlijk echt wel een heel vreselijk jaar achter de rug, dus áls we nou eens een keer mogen winnen, dan zou ik dit wel een heel mooi jaar vinden.”

“Misschien voor hem”, zegt Lex Uiting, wijzend op hun vermoorde collega Peter R. de Vries.

25 titels

Al met al is RTL Boulevard dus een van de 25 titels op de Televizier-longlist. Er kan vanaf 17 augustus worden gestemd op deze programma’s en uiteindelijk zal de top drie worden onthuld. Van de 25 programma’s op de longlist zijn er 13 van de NPO, 9 van RTL en 3 van Talpa.

In de afgelopen jaren is de Ring gewonnen door Over Mijn Lijk (2020), Chateau Meiland (2019), Beau Five Days Inside (2018) en Zondag met Lubach (2017).

Lees ook

Bridget Maasland was bijna getuige van aanslag op Peter R. de Vries (12 juli)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verdient RTL Boulevard de Televizier-Ring vanwege de moord op Peter R. de Vries?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen