‘André Hazes jr. nu al uitgekeken op Sarah van Soelen’

André Hazes jr. en Sarah van Soelen zijn na een korte mediapauze weer volop aan het instagrammen. De laatste tijd plaatsen ze veel schijtlollige foto’s en dat is verdacht, stelt Alberta Verlinde.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is waarschijnlijk het minst geliefde BN’er-koppel van het land: André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Niet alleen zijn ze op een huichelachtige wijze begonnen aan hun relatie – André verliet zijn gezin om bij de Van Soelentjes in te trekken maar beweerde bij hoog en laag niet met Sarah te daten – maar ook dragen ze hun relatie wel héél erg uit.

Schijtlollige foto’s

Al sinds vlak na hun relatiebreuk wordt zijn ex Monique Westenberg dag in dag uit geconfronteerd met hoe ontzettend leuk André het toch heeft met zijn nieuwste afleiding Sarah. Staan ze voor de spiegel met elkaar? Selfie op Instagram. Hangen ze bij Rachel om de nek? Foto op Instagram. Zingt André haar ’s ochtends toe? Filmpje op Instagram.

De laatste tijd is er echter iets vreemds aan de hand, signaleert showbizzkenner en relatiedeskundige Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. Ze ziet André en Sarah namelijk steeds vaker schijtlollige foto’s plaatsen, waarop ze lekker gek doen en vreemde poses aannemen.

Teken aan de wand

Dit is een teken aan de wand, zegt Alberta. “De ‘kijk es hoe gek wij zijn’-posts worden nu frequenter en komen wat geforceerd over waardoor ik het gevoel krijg dat er iemand wat onzeker wordt over de relatie het nieuwe is er nu wel een beetje af… wat blijft er eigenlijk over?”

Ze wijst er bovendien op dat André de laatste tijd honderden volgers per week verliest. “De volgers van André hebben ook geen zin meer in de onderbroekenlol met Soel.”

Bridget

André en Sarah zijn pas sinds vier maanden officieel samen. Met zijn vorige scharrel Bridget Maasland hield André het drie maanden vol. Daarna keerde André weer terug bij Monique.

Monique destijds: “Zes jaar geleden hebben we onze wegen samengevoegd en tja… soms is er even een zijspoor nodig dat je weer op het pad brengt van je bestemming.”

Dat ene zijspoor heeft Monique hem destijds vergeven, maar nu is André dus weer verdwaald in een andere steeg. Strijkt Monique straks wéér over haar hart of staat André straks met lege handen?

Alberta’s analyse

De analyses van Alberta:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen