André Hazes jr. zingt vriendin wakker: ‘Ik zou hem eruit trappen!’

André Hazes jr. gaat na een korte pauze weer he-le-maal los op social media. De hele dag door zetten hij en zijn vriendin Sarah van Soelen foto’s en filmpjes online, ditmaal van hoe hij haar wakker maakt.

Bart Ettekoven en André Hazes jr. © SBS, Instagram

Volgens Sarah van Soelen wordt zij dagelijks wakker gezongen door haar verovering André Hazes jr.. Ze plaatst een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe hij haar toezingt terwijl zij nog in bed ligt (zie onderstaand). “Good morning, good morning, how are you? Oeh, oeh. Good morning, how are you today?”

‘Kamer uit trappen!’

Het filmpje van André en Sarah werd gisterenavond laat ook getoond in Shownieuws. Daar gaf showkenner Bart Ettekoven aan dat hij het niet zou appreciëren als hij zo wakker gemaakt zou worden. “Ik zou persoonlijk iemand mijn slaapkamer uit trappen, maar ja…”

Dyantha Brooks daarop: “Ik wil net zeggen: als hij dat over tien jaar doet, dan heeft hij echt de wekker in zijn nek. Maar nu is dat nog even heel leuk, toch?”

Bart: “Ja, precies. Lachen toch?”

Filmpje

Het bewuste filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het schattig dat André Hazes jr. zo zijn vriendin wakker maakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen