‘André Hazes jr. liegt alles bij elkaar in Vlaams tijdschrift’

Er klopt helemaal niets van het verhaal dat André Hazes jr. afsteekt in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal, zegt showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer. “Je liegt! Je liegt gewoon!”

André Hazes jr. © Kruidvat

André Hazes jr. beweert in het tijdschrift dat hij zijn zoontje twee keer per week ophaalt, maar dat kan volgens Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer helemaal niet. Ze wijst erop dat iedereen op Instagram kan zien dat hij liever vakantie viert met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen dan dat hij tijd doorbrengt met zijn zoontje.

‘Je liegt gewoon!’

Het is een leugenachtige jongen, aldus Yvonne in De Popcorn Show. “Je liegt! Je liegt gewoon! Je dacht zeker: oh, dat is België, die hebben het toch niet door als ik dat gewoon zeg. Ik weet het niet, maar we volgen je gewoon hoor. We zien dat je hem niet ophaalt. Volgens mij haal je hem één à twee keer per maand op.”

Zijn ex Monique Westenberg schijnt een omgangsregeling te willen, maar het verhaal dat zij hem weghoudt bij zijn zoon, is volgens Yvonne onzin. “Hij is er alleen nooit. Hij is gewoon de hele tijd op vakantie. Dat is natuurlijk de waarheid en niet dat hij zijn kind niet meer mag zien. Hij komt hem gewoon nooit meer ophalen.”

‘Oeps!’

André raakt volgens Yvonne verstrikt in zijn eigen leugens. “Je hebt toch laatst zelf tegen Guido den Aantrekker gezegd dat er twee à drie weken zat tussen twee telefoontjes die je met je zoontje hebt gehad? Dat heb je toch zelf tegen Guido gezegd, die het – oeps – per ongeluk op tv bij Shownieuws heeft verteld?”

Ze vervolgt: “Oh, oké, dus je zegt in het blad dat je hem twee keer per week ziet en je zegt tegen Guido dat er tussen twee telefóóngesprekken soms wel twee tot drie weken zit. Dat heb jij gezegd. Niet liegen.”

Sarasoel

Waarom zoekt André zijn zoontje niet meer op? ” Wij weten allemaal dat Sarasoel het het liefst niet heeft dat jij met je zoon dingen doet. Zij is echt jealous. Voorheen likete ze nog niet eens foto’s die je met Dré had gepost, nu weet ze dat wij erop letten en nu liket ze het, maar geen comments of niets.”

“Jij hebt nu gewoon een nieuw leven en je hebt helemaal geen zin meer om vader te zijn. Daar heb jij helemaal geen zin in.”

De Popcorn Show

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen