‘Rachel Hazes, kijk eens kritisch naar profiteur Sarah van Soelen!’

Rachel Hazes wordt hypocrisie verweten nu ze roept dat Monique Westenberg eens moet gaan werken voor haar geld. Juist haar zo geliefde schoondochter Sarah van Soelen is immers überverwend.

Sarah van Soelen, Rachel Hazes en Monique Westenberg © Instagram

Het was al vanaf het allereerste moment een mismatch: Rachel Hazes en haar oud-schoondochter Monique Westenberg. Vorige week opende Rachel het vuur op Monique door in een groot interview met de Story te roepen dat Monique eens een keer moet gaan werken voor haar geld. Ze zou continu haar hand ophouden bij haar ex André Hazes jr.

‘Rachel liegt!’

Een ‘goede vriendin’ van Monique toont in weekblad Weekend geen enkel begrip voor de uithaal van Rachel. “Onbegrijpelijk dat zij dit doet. Ze gooit hiermee alleen maar olie op het vuur. Bovendien zit er veel onzin in de verhalen die zij rondbazuint. Monique verdient voor een groot deel haar eigen geld.”

Monique heeft meerdere inkomstenbronnen, dus Rachel liegt gewoon, zegt deze bron. “Naast de kledinglijn voor kinderen die zij op de markt brengt, schrijft ze een eigen column in Vriendin waar ze natuurlijk voor betaald krijgt.”

Daarnaast heeft Monique ook nog heel veel volgers op Instagram. “Waardoor ze met commerciële partijen ook nog deals aangaat. Dat zij niet werkt, is dus pertinent niet waar.”

Verwende Sarah

Het is bizar dat Rachel uithaalt naar Monique, terwijl er waarschijnlijk niemand verwender is dan haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Met haar loopt ze wel helemaal weg. “Laat haar eens kritisch kijken naar haar nieuwe schoondochter waar ze het zo geweldig mee kan vinden. Dát meisje leeft pas op de zak van een ander.”

Juist Sarah is in dit verhaal het verwende nest, aldus de bron. “Die krijgt alles van haar rijke stiefpapa en de reisjes die zij de afgelopen maanden maakte, worden echt niet door haar zélf betaald, hoor. Daar draaien haar vader en André voor op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rachel Hazes hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen