SBS 6-ster Dyantha Brooks zet kwaad bloed bij Expeditie Robinson

Shownieuws-ster Dyantha Brooks heeft kwaad bloed gezet tijdens de opnames van de nieuwe Expeditie Robinson. Eén van de andere vrouwelijke kandidaten kan haar bloed wel drinken.

Dyantha Brooks © Tom Cornelissen

Er doet weer een heel zooitje BN’ers mee aan Expeditie Robinson en een van hen is Dyantha Brooks. Zij werd gisteren in Shownieuws kritisch benaderd door haar collega’s Bart Ettekoven en Patty Brard. “Wat heb jij gelogen tegen ons. Je hebt gewoon maandenlang lopen liegen”, riep Bart. En Patty: “Niet normaal.”

Raar verhaal

Dyantha vond het naar eigen zeggen heel lastig om over haar deelname te zwijgen. “Ja, en het is zo moeilijk, want iedereen die mij kent… Ik vertel jullie alles, vooral Patty en Bart. Maar dit kon echt niet.”

Bart: “Je had ook een heel raar verhaal. Als ik achteraf ernaar kijk, dan denk ik ook: het klopt helemaal niet. We hadden een podcast en ineens zei je: ‘Volgende week ben ik er niet en een paar weken ben ik er niet.'”

Enorme eer

Ze had namelijk verzonnen dat ze voor langere tijd naar het buitenland ging. Daar vertelde ze heel veel details bij. Dyantha: “Dit is hoe je weet hoe iemand liegt: als je te veel details vertelt.”

Nu mag Dyantha eindelijk zeggen dat ze meedoet, maar niets inhoudelijks verklappen. “Dit is dus het moeilijkste gedeelte, want nu mag ik er niets inhoudelijks over zeggen. Laat ik zeggen dat ik het in elk geval een enorme eer vind om aan zo’n programma mee te doen. Het was onwaarschijnlijk leuk.”

Bloedbonje

Dyantha heeft tijdens de opnames goede vriendschappen gesloten. “Voor het leven hoop ik. Er zijn wel echt mensen die ik in mijn hart heb gesloten.”

Patty: “Zijn er ook mensen waarvan je denkt: die hoef ik nooit meer te zien?”

Dyantha: “Ik denk dat er misschien wel iemand is die dat over mij denkt. Die misschien elke avond als ze langs SBS 6 gaat dat ze doorzapt… Of: hij!!!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke Shownieuws-collega zou u ook graag in Expeditie Robinson zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen