Wilfred Genee weet niet of hij zonder Johan Derksen door wil met VI

Wilfred Genee weet niet of hij nog door wil met Veronica Inside als Johan Derksen er volgend jaar mee ophoudt. Hij denkt dat hij zich dan wil gaan richten op zijn andere ambities, vertelt hij in Story.

René van der Gijp, Wilfred Genee, Hélène Hendriks en Johan Derksen © William Rutten

Het vertrek van Johan Derksen bij Veronica Inside is volgens de voetbalanalist definitief, al houden critici een slag om de arm. De mannen van VI hebben immers wel vaker geroepen dat ze ermee ophouden. Zelf denkt Johan dat hij prima vervangen kan worden door Wim Kieft, maar daar lijkt Wilfred Genee niet zoveel voor te voelen.

Stopt Wilfred?

Wilfred denkt dat het tijd is voor een nieuwe fase in zijn carrière als Johan ermee ophoudt. “Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als hij stopt. Maar dat heeft niet zozeer met Johan te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet echt niet of die dan nog hier ligt.”

Als het stopt, dan vindt Wilfred het mooi dat hij deze zomer nog dagelijks samenwerkt met zijn VI-collega’s. “Ik wilde ons team deze zomer echt samen hebben. Het had door de ruzie die we vorig jaar hebben gehad ook allemaal afgelopen pen kunnen zijn. En met het jaar dat achter ons ligt, wilde ik dit nu echt. Voor de zender, voor het team.”

Heel moe

Hier doelt Wilfred natuurlijk op het programma De Oranjezomer, dat dagelijks te zien is op SBS 6 en mooie kijkcijfers neerzet. “Al zeg ik het zelf, volgens mij maken we een aardig programma.”

Wel is hij toe aan rust. “Ik ben echt heel moe.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen