SBS 6 zet streep door eigen soap voor René le Blanc

SBS 6 zet een streep door de plannen voor een reallifesoap over René le Blanc. Het zou zomaar kunnen dat zijn imagoproblemen een rol spelen, maar zelf gooit de zanger het op tijdgebrek.

René le Blanc © Shownieuws

René le Blanc is door SBS 6 gevraagd of hij oren zou hebben naar een eigen soapserie, dus buiten de realityserie Ik Geloof In Mij om. “Dat lag bij Talpa. Daar is gevraagd of ik ervoor openstond. Ik zei ja, maar er is niet gesproken met een productiemaatschappij, er is alleen een balletje opgegooid”, vertelt hij aan weekblad Weekend.

Te druk of imagoprobleem?

Hoewel René het dus wel zag zitten, zijn de plannen toch geannuleerd. Mogelijk door zijn imagoproblemen, maar zelf gooit hij het op agendatechnische redenen. “We hebben afgesproken om het nu even niet te doen. Ik heb ontzettend veel optredens staan en zingen is mijn lust en mijn leven.”

René heeft het heel druk. “Ik heb veel programma’s opgenomen voor RTL en spelprogramma’s voor Talpa, waaronder De Alleskunner; als ik daarnaast ook nog eens een serie moet maken, loop ik gigantisch vast en kom ik twee dagen per week tekort. Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst.”

John de Mol

Er is in de groep volkszangers uit Ik Geloof In Mij wat kinnesinne over de grote rol van René in het programma. “Iedereen ziet natuurlijk dat ik een hoofdrol gekregen heb in de serie, dat weet ik ook wel, maar dat bepaalt de zender. Als John de Mol mij meer naar voren schuift omdat ik meer te bieden heb, is dat zijn keuze.”

Daar moeten zijn collega’s uit de serie niet boos over worden, aldus René. “Ik bepaal dat niet, dus daar kunnen ze mij niet op afrekenen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een soapserie over René le Blanc?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen