Talkshow Patty Brard en Gordon definitief van de baan?

Patty Brard en Gordon stonden begin vorig jaar op het punt om te beginnen met hun talkshow op SBS 6 toen het coronavirus uitbrak. De stekker ging er direct uit. Is het definitief van de baan?

Patty Brard en Gordon © William Rutten

Het tweetal zou in ‘Gordon & Patty’ elke werkdag om 18.00 uur allerlei maatschappelijke stellingen en onderwerpen bespreken met het publiek in de studio. Dat was door corona uiteraard niet meer mogelijk. Nu zijn we anderhalf jaar verder en hebben we niets meer van het programma van Gordon en Patty Brard gehoord.

Patty niet boos

Patty geeft een update in een interview met de Weekend Zomerspecial. Er is op dit moment geen sprake meer van het programma. “Ik heb inmiddels geleerd dat je het leven moet nemen zoals het komt. Ik ben sowieso niet iemand die gaat lopen zeuren van: ik wil nu dit of dat. Die talkshow was op mijn lijf geschreven, maar wat er niet is, is er niet”, zegt ze.

Ze is er niet boos over. “Ik maak me er niet zo druk om. We zijn nu anderhalf jaar verder, en wat in het vat zit verzuurt niet. Ik ben daar heel flexibel in en treur niet snel om dat soort dingen.”

Van de buis af?

De vraag is hoelang Patty nog meekan op televisie. Ze is alweer 66 jaar en veel meer dan Shownieuws doet ze niet. Over twee jaar loopt haar contract af. “Stel dat ik over twee jaar helemaal stop met televisie, dan zou Ibiza wel een optie zijn ja. Maar dan wil ik wél graag iets om handen hebben wat ik van daaruit kan blijven doen.”

“Misschien begin ik wel een leuke webshop. Ik haal enorm veel lol en energie uit de huislijnen die ik nu samen met Kruidvat maak. Dat zijn dingen die ik vanuit Ibiza misschien wel kan voortzetten tegen die tijd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een talkshow met Gordon en Patty Brard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen