Olcay Gulsen publiceert privéselfie van Peter R. de Vries en zijn vriendin

Olcay Gulsen heeft een selfie gepubliceerd die Peter R. de Vries in privé aan haar heeft gestuurd. De vermoorde misdaadjournalist poseert hierop met zijn vriendin, die graag anoniem wil blijven.

Olcay Gulsen © SBS 6

Het is niet voor het eerst dat Olcay Gulsen privé-informatie over Peter R. de Vries lekt. Vier dagen na de aanslag op Peter lag ze behoorlijk onder vuur, omdat ze in een Instagram-post verklapte dat de misdaadjournalist al zes jaar lang een vriendin heeft. Daar waren de meeste mensen nog niet van op de hoogte; die wisten niet dat Peter überhaupt gescheiden was van zijn ex-vrouw Jacqueline.

Onhandige Olcay

Olcay zorgde voor flink wat ergernis, met name omdat de vriendin van Peter R. graag anoniem wil blijven. Om die reden weet het grote publiek ook niet haar naam en hoe ze eruitziet en dat wil ze ook graag zo houden. De geliefde van Peter liet afgelopen dinsdag voor het eerst van zich horen in Tijd voor MAX, waar ze een brief van zichzelf liet voorlezen.

Vanwege de felle kritiek besloot Olcay toen om haar post direct offline te halen. Ditmaal lekt ze echter opníeuw informatie over de vriendin van Peter R.. Ze post een selfie waarop Peters vriendin voor een deel te zien is én verklapt dat haar voornaam met een T begint.

Selfie

Peter stuurde de selfie van hem en zijn vriendin een paar weken geleden aan Olcay. Ze licht toe: “Lieve Peter. Nog geen twee weken geleden waren we op zaterdag toevallig beiden nog in Berlijn. Je stuurde ons deze selfie met je lieve vriendin en vond dat jullie er veel knapper op stonden. 😅 We moeten snel gezellig afspreken en bijkletsen zeiden we nog.”

Ze vervolgt: “Het is ongelofelijk dat dat nu nooit meer kan. Ik denk aan je mooie kinderen. Wat een verlies. Ook beloof ik dat ik T. zal opvangen. Net zoals jij zo vaak voor mij deed. Jij was er altijd belangeloos voor ons allemaal. Rust zacht strijder van het licht.”

Onsmakelijk

Showbizzcommentator Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt het onsmakelijk, laat ze blijken op Instagram:

Connie Witteman

Waar Olcay een privéselfie van Peter R. post, heeft Connie Witteman besloten om een aantal van haar privégesprekken met Peter te openbaren. “Het is zeker niet mijn gewoonte om mijn apps met de buitenwereld te delen maar bij uitzondering wil ik jullie laten weten dat ik Peter ‘bij leven’ zo nu en dan liet weten dat hij een held was/is!”

Connie heeft het heel zwaar met Peters overlijden. Ze plaatste gisteren een emotioneel filmpje waarop ze huilend te zien was: “Hé, goedemorgen. Ja, ik heb eigenlijk niet zoveel te zeggen. Ik zit hier heel even in mijn uppie in het zonnetje en ik wil er niet aan denken, maar ik moet er toch de hele dag aan denken.”

Foto

De privéselfie van Peter met in het hoekje zijn vriendin:

WhatsApp

De WhatsApp-gesprekken tussen Connie en Peter:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman en Olcay Gulsen plaatsen ineens privégesprekken en privéfoto's van Peter R. de Vries. Mooi of smakeloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen