Sarah van Soelen onder vuur: ‘Ze verkoopt AliExpress-kleding!’

Steeds meer BN’ers vallen door de mand met hun eigen webshop. Veel producten die ze verkopen, blijken regelrecht van AliExpress te komen. Ook Sarah van Soelen zou zich er schuldig aan maken.

Sarah van Soelen © Instagram

Er is inmiddels een heel Instagram-account dat de hele dag door influencers en BN’ers ontmaskert die stiekem AliExpress-spulletjes verkopen onder hun eigen merknaam. “Dit is mijn eigen design!”, roepen ze er dan vaak bij. Het gaat om Gotcha AliExpress, dat gevolgd wordt door BN’ers als Rob Goossens en Tim Hofman.

Shopt Sarah bij Ali?

Waar eerder deze week Yvonne Coldeweijer onder vuur kwam te liggen, zorgt ditmaal haar grote rivale Sarah van Soelen voor ophef. Ook de vriendin van André Hazes jr. zou zich als een van de gezichten van de webshop Chicas Winny & Alice schuldig maken aan Ali-bedrog. Gotcha AliExpress komt met meerdere bewijzen op de proppen.

Zo wordt er onder meer gewezen op het door Sarah aangeprezen Golden Babe Denim-jasje van 75 euro. En de variant van AliExpress, de Vrouwen Lange Mouw Blauw Denim Jasje? 35 euro! En zo somt Gotcha nog een aantal voorbeelden van items uit Sarahs shop op, die bij Ali veel goedkoper te verkrijgen zijn.

Het advies van Gotcha AliExpress? Altijd eerst even kijken of die BN’er-spulletjes niet gewoon bij Ali in de schappen liggen.

Voorbeeld

Een van de voorbeelden van Gotcha AliExpress:

Instagram

Sarah promoot het Chicas-label op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen