Rapper Snelle ergert zich aan media: ‘Het is gewoon bullsh*t!’

Rapper Snelle vindt dat de media zijn gezondheidscrisis enorm hebben opgeblazen. Hij is er vooral geïrriteerd over dat zijn periode van emotionele overbelasting door de pers een burn-out is genoemd.

Rapper Snelle © RTL

Vlak voor zijn debuut als coach in The Voice Kids, afgelopen april, maakte het management van rapper Snelle bekend dat hij zich voorlopig even terug zou trekken. Alle afspraken met de media werden afgezegd, zodat hij thuis – op doktersadvies – kon gaan uitrusten.

Intense periode

Het management destijds: “De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo‘n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen.”

De situatie was zelfs dermate ernstig dat RTL in gesprek moest met Snelle over hoe de opnames van The Voice Kids konden worden voltooid. “Wij hopen dat Lars zich snel weer de oude voelt. Op dit moment zijn wij samen met zijn management aan het bekijken hoe hij invulling kan geven aan de geplande opnames voor The Voice Kids.”

‘Het was géén burn-out!’

Het stoort rapper Snelle hoe de media hebben gereageerd op de mededeling van zijn management. “Dat was allemaal een beetje overdreven”, vertelt hij aan de Story. “Ik moest gewoon wat minder werken, dat heb ik gedaan, en nu ga ik weer aan de slag. Ik heb geen burn-out gehad, wat een bullsh*t.”

Het is allemaal opgeblazen, klaagt hij. “Mijn manager had een paar mails gestuurd dat ik even geen zin had in interviews en wat gas terug wilde nemen. Dat was het. Mijn moeder most in de krant lezen dat ik een burn-out zou hebben. Zij belde me meteen. Ik heb haar toen ook verteld dat het wel meeviel. Ik had gewoon wat rust nodig.”

Normale leven

Aan het begin van de coronacrisis haalde Snelle nog het nieuws, omdat hij klaagde over zijn gedaalde inkomsten. Juist vorig jaar, in het coronajaar, wilde hij financieel onafhankelijk worden. “Maar dat gaat door de coronacrisis helaas niet lukken”, mopperde hij. Tot overmaat van ramp kon hij daardoor ook geen nieuwe Audi kopen.

Hoe gaat het nu? “Ik ben nu lekker aan het schrijven en muziek aan het maken met de band. Ik word weer veel geboekt. Het normale leven lijkt weer te gaan beginnen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u rapper Snelle een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen