Albert Verlinde heeft ultieme reistip: ‘Ibiza is echt een aanrader!’

Albert Verlinde is deze week na een maand afwezigheid weer teruggekeerd in Shownieuws. Hij deelde met zijn kijkers direct zijn ultieme reistip: Ibiza. “Ik kan het iedereen aanraden”, aldus de SBS 6-ster.

Albert Verlinde © SBS

Zien en gezien worden: dat is in een notendop waar Ibiza om draait. Geen wonder dat BN’ers er zo gek op zijn. Elke zomer weer zitten de lijnvluchten naar het Spaanse eiland vól met tv-sterren. Sterker nog: naar verluidt gaan er zelfs stemmen op om maar gewoon een startbaan aan te laten leggen op het Media Park.

Noordpool

En ondanks dat de gewone man en vrouw al jaren worden doodgegooid met BN’ers die lopen te kwelen over Ibiza, durft Albert Verlinde het aan om deze bestemming zonder blikken of blozen aan te prijzen als een soort hidden gem. Ongelooflijk. “Ik ga volgende maand weer”, aldus de showkenner.

Albert zat behoorlijk gebruind aan zijn presentatiedesk. “Ja, ik ben een maand weggeweest, kun je het zien? Ik was op de Noordpool, hahahaha. Nee, nee. Ik ben een paar weken weggeweest. Ik wilde al heel langs eens een keer in een huis zitten, wat mensen soms hebben in het buitenland, en dan gewoon werken.”

Ibiza als reistip

Op die manier kon Albert lekker werken in de zon. “Ik heb heel veel gewerkt: Zoom-meetings en Team-meetings. Dat kun je aan me zien, hè? Veel binnen gezeten. Maar zodat je aan de ene kant werkt, maar ook vrienden en familie uitnodigt.”

En dat allemaal op Ibiza. “Ik heb dus vier heerlijke weken gehad op Ibiza en het leuke is: ik kan het iedereen aanraden. Ik dacht: als je daar bent, kom je om in de Nederlanders, maar het lukt dus om daar te zijn zonder Nederlanders tegen te komen. Ik denk dat ik er vier tegen ben gekomen.”

Lil’ Kleine

Ah, daar is er weer één: een BN’er die roept dat hij altijd naar dat ene stukje op Ibiza gaat waar helemaal geen andere Nederlanders zijn. “Het kan dus wel: naar Ibiza gaan en geen bekende Nederlanders tegenkomen.”

Overigens denkt Albert wel dat hij in de buurt is geweest van Lil’ Kleine. “Ik zag op een gegeven moment namelijk zijn vriendin naar beneden vallen, maar ik dacht: laat maar zitten ook.”

Expeditie Robinson

Tot slot: is Albert écht op Ibiza geweest of is dit gewoon een alibi om zijn deelname aan Expeditie Robinson te verhullen? Nee, dat is uitgesloten, merkt collega Bart Ettekoven op.

“Die mensen komen altijd heel slank terug, dus dat is bij deze ontkracht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Krijgt u ook kromme tenen van BN'ers die de hele tijd over Ibiza lopen te zeveren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen