Olcay Gulsen zwaar onder vuur: ‘Hoe haal je dit in je hoofd?!’

Olcay Gulsen krijgt zeer felle kritiek op het statement dat zij naar buiten heeft gebracht over Peter R. de Vries, die in het ziekenhuis vecht voor zijn leven. “Wat smakeloos en ongepast om dit te posten!”

Yvonne Coldeweijer en Olcay Gulsen © Instagram, RTL

Om onduidelijke redenen vond Olcay Gulsen het vanochtend nodig om naar buiten te brengen dat Peter R. de Vries al zes jaar een relatie heeft, terwijl dat niet bekend was. Die vriendin heeft ook veel verdriet, maar wordt in tegenstelling tot zijn ex-vrouw Jacqueline nergens genoemd in de media, klaagde Olcay. “Dat doet ons ontzettend veel pijn om te zien”, meldde ze. “Ruud & Olcay.”

Smakeloos en ongepast

Ongelooflijk smakeloos, vindt showbizzkenner Yvonne Coldeweijer het. “Kippenvel over m’n hele lijf. Wat smakeloos en ongepast om dit te posten! Onder het mom van een ‘shout out’ gewoon expres juice over Peter z’n privéleven de wereld in helpen. Schaam je diep!”, zegt ze in haar Instagram-stories.

Yvonne kan het eigenlijk niet geloven. “Ik ben echt he-le-maal in shock dat je dit in je hoofd haalt om te posten onder het mom van: kijk eens wat wij ook nog weten, jullie weten zeker niet dat Peter nog allemaal secret juice in zijn leven heeft? We gaan het gewoon even onder het mom van een shout out de wereld insturen! Want dat is wel zo chic!”

‘Hoe haal je het in je hoofd?’

Het is volgens Yvonne echt een heel ongepast moment om dit te doen. “Er ligt gewoon iemand in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ik denk dat de mevrouw waar je het over hebt totáál niet zit te wachten op enige shout out van jou op social media. Hoe de f*ck haal je het in je hoofd?”

“En wie er al helemaal niet op zit te wachten, denk ik, is de rest van de familie van Peter en Peter zelf. Hoe háál je het in je hoofd dat je dit doet? Ik vind dit echt schaamteloos, bah bah.”

Olcay verwijdert statement

Na de felle kritiek van Yvonne heeft Olcay het statement direct van Instagram verwijderd. Ze plaatste het bericht vanochtend gelijktijdig met haar liefdespartner Ruud de Wild. Ook hij heeft het bericht verwijderd.

Het ging om onderstaand statement. Lees ook: Olcay en Ruud uiten kritiek op berichtgeving over Peter R. de Vries.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen