VI-sterren walgen van onderonsje Memphis Depay en Quincy Promes

Johan Derksen en zijn collega’s van VI vinden de manier waarop Memphis Depay zich momenteel afficheert met Quincy Promes walgelijk. “Memphis geeft hiermee ook een statement af, toch?”

Johan Derksen © SBS 6

Memphis Depay en Quincy Promes plaatsen momenteel allemaal zonnige zwembadfoto’s van zichzelf op Instagram. En dat terwijl gisteren bekend werd dat het Openbaar Ministerie heeft besloten om Quincy strafrechtelijk te vervolgen voor zijn betrokkenheid bij een steekpartij in Abcoude. Hij zou een neef in diens knie hebben gestoken.

Vakantiefoto’s

Johan is helemaal klaar met de ‘criminele’ Quincy. “Je weet hoe ik over Promes denk. Iemand die in Spanje gearresteerd wordt omdat hij zijn vrouw in elkaar slaat en die hier een neef neersteekt, moet gewoon vervolgd worden.”

Presentator Wilfred Genee: “Het OM gaat tot vervolging over, maar hij heeft een paar uur foto’s gepost van zijn vakantie samen met Memphis. Hij lijkt zich daar niet echt veel zorgen te maken. Ze vermaken zich uitstekend.”

Goede advocaat

Johan: “Ja, maar hij heeft steeds gezegd dat hij onschuldig is enzo. Hij heeft wel een heel goede advocaat aangetrokken: Spong. Dat kan schelen natuurlijk. Dat kun je alleen maar doen als je heel veel geld hebt.”

Tafelgast Hans Kraay jr.: “Het lijkt me niet voor je werken. Er zijn in ons land heel veel mensen die het al vreemd vonden dat Frank de Boer hem selecteerde, dan is het een tijdje rustig en dan zou ik het in zijn omstandigheid lekker rustig houden.”

Geen fatsoen

Johan: “Ajax heeft hem niet voor niets verkocht, hè? Die zagen de bui hangen en dachten: weg ermee.”

Wilfred: “Memphis geeft hiermee ook een statement af, toch?”

Johan: “Ja, Memphis toont hier aan dat hij geen enkel innerlijk fatsoen heeft. Die weet ook wat zijn vriendje uitgevreten heeft en dit werkt als olie op het vuur gooien. Als je met dit soort fotootjes komt, dan ben je solidair met zo’n klein gangstertje.”

Fragment

Het bewuste fragment uit VI’s De Oranjezomer ziet u hier.

Instagram

Enkele van de foto’s:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen