Na twee jaar: Meilandjes eindelijk op visite bij John de Mol

Martien Meiland, zijn vrouw Erica en hun dochters Maxime en Montana zijn recentelijk voor de allereerste keer op bezoek geweest bij tv-miljardair John de Mol. “We mochten op audiëntie komen.”

Meilandjes en John de Mol © Talpa

De Meilandjes zijn nu al ruim twee jaar dé grote publiekstrekkers van SBS 6. Ze zetten kijkcijfers neer waar zogenaamde A-sterren als Gordon en Wendy van Dijk alleen maar van dromen. En toch was John de Mol de afgelopen jaren meer met die ‘A-sterren’ bezig dan met zijn échte topscoorders: de Meilandjes.

Op audiëntie bij John

Pas afgelopen maart stuurde John een uitnodiging naar de tv-familie. “We mochten één keer op audiëntie komen. Dat is kort geleden. Dat was denk ik in maart ofzo”, vertelt mater familias Erica Meiland in de talkshow 7DTV.

Hoe kregen ze de uitnodiging? “We kregen op een gegeven moment een bericht van René Oosterman, de rechterhand van John. Daar hebben we altijd goed contact mee. Hij zei: ‘John wil jullie een keer ontmoeten.’ Toen dacht ik: dat snap ik ook wel, dat vind ik ook niet zo gek, want we zijn al zo lang een goede hit op tv.”

Supervriendelijke man

Kennelijk verbaasde Erica zich er dus zelf óók nogal over dat John zo laat was met zijn uitnodiging. “Het was wel een dingetje. Ik zei: ‘Ik wil de meiden er ook graag bij hebben’, dus we gingen met z’n vieren. Nou, hartstikke leuk. We hebben een uur aan zijn grote vergadertafel gezeten”, vertelt ze.

Het is Erica goed bevallen. “Het is een supervriendelijke man. We hoorden wel hier en daar dat hij niet aardig is en mensen afblaft, maar ik dacht: ik zie het wel. Maar nee, het was een heel leuk gesprek. We deden allemaal ons zegje en het was lekker een beetje rommelig. Net als aan de keukentafel zeg maar. Het was heel positief.”

7DTV

Het hele interview met Erica, waarin ze ook onthult meer dan 1 miljoen euro per jaar te pakken, ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen