‘Lil’ Kleine, ga even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik’

Het is een gotspe dat Lil’ Kleine al zo snel na het Ibiza-drama nieuwe muziek wil uitbrengen. Hij moet misschien eerst even naar een afkickkliniek. Dat zegt showbizzwatcher FawryNotSawry in RoddelLoog.

FawryNotSawry en Lil' Kleine © YouTube, Instagram

Lil’ Kleine heeft nog steeds last van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes, waarvoor hij twee nachten in de Spaanse cel heeft gezeten. Inmiddels is alles weer pais en vree en worden de twee weer tortelduifjes genoemd. “Ik denk ook dat ze puur uit elkaar moesten gaan voor de serie”, zegt FawryNotSawry, wijzend op haar realityserie.

Pr-stunt

Hun korte relatiepauze was gewoon een pr-stunt, zegt Fawry in zijn programma RoddelLoog van Rumag TV. “Het management heeft tegen ze gezegd: ‘Jongens, misschien is het handig voor de media dat jullie even uit elkaar gaan.’ Ik denk dat het echt puur carrièrewise is.”

Waar Jaimie een soap heeft, komt Lil’ Kleine binnenkort met nieuwe muziek. “Ik vind het niet zo heel slim. Hij is natuurlijk heel slecht in het nieuws gekomen. Dit is natuurlijk wel iets heftigs en heel veel mensen hebben hem wel een beetje uitgekotst. Huiselijk geweld is niet zomaar iets natuurlijk”, zegt Fawry.

Cokegebruik

Wat adviseert Fawry aan Lil’ Kleine? “Ik had gedacht: laat even een halfjaar, driekwart jaar of een jaar niets van je horen. Even chill. Ga even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik, denk even aan jezelf en denk even aan je gezin, want je hebt een gezin, en kom dán terug met een hele zielige Videoland-documentaire.”

Wat voor Videoland-docu? “Over dat je verbeterd bent en echt een man bent geworden en dat je er bent voor je kind en vrouw. Dán pas moet je album uitkomen en heeft Nederland je weer omarmd. Dan denken ze: wat zielig eigenlijk, je hebt issues gehad vanwege je jeugd. Zo gaat het altijd in die Videoland-docu’s.”

Optreden

Zelf heeft Fawry totáál geen zin in een album van Lil’ Kleine. “Ik zit niet te wachten op een album van hem.”

Hij vraagt zich af hoe anderen daarover denken. “Kan hij weer optreden? Kan hij straks gewoon weer het land in of krijgt hij heel veel sh*t over zich heen? Hij heeft nu een vrouw geslagen met een fles wijn. Iedereen weet dat dat waar is.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan om de jonge vader Lil' Kleine te beschuldigen van cocaïnegebruik?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen