Soundos El Ahmadi schrikt zich rot bij Humberto: ‘Ik ga gelijk bellen’

Soundos El Ahmadi schrok zich gisteren een hoedje in de talkshow van Humberto Tan. Ze hoorde daar voor het eerst over de desastreuze overstromingen in Limburg. “Mijn schoonouders wonen daar!”

Soundos El Ahmadi © Humberto

Kennelijk heeft Soundos El Ahmadi geen nieuwsapps op haar telefoon, want ze hoorde pas in het programma van Humberto Tan over de overstromingen in Limburg. Het programma liet veel beelden zien van de enorme wateroverlast en daar schrok de cabaretière behoorlijk van, omdat ze daar familie heeft wonen.

‘Ik moet bellen!’

Soundos wist niet wat ze zag. “Ik ga mijn schoonouders zo bellen. Die wonen in Zuid-Limburg. Ik hoop dat ze nu kijken, maar ik ga ze sowieso bellen zo.”

Humberto verbaasd: “Heb je nog niets van ze gehoord?”

Soundos: “Nee. Ik hoop dat het goed gaat. Ik maak geen grap.”

Soundos bezorgd

Humberto: “Maak je je serieus zorgen?”

Soundos: “Ja, ja, ja. Ze wonen in Vijlen, het mooiste bergdorpje van Nederland, en ik maak me nu wel een beetje zorgen, want ik denk: waarom hebben ze me niet gebeld? Ik wist het gewoon echt niet.”

Humberto: “Bel straks in de break even met ze.”

Vijlen

De situatie in Vijlen is ernstig. Vakantieganger Cindy vertelt aan RTV Oost over de ellende in het dorpje waar ze nu vakantie viert. “We kunnen nu nergens meer naar toe. Het water kwam eerst tot de enkels, nu al tot de billen.”

Slecht nieuws voor de Limburgers is dat het hoogtepunt van de Maas ‘nog lang niet bereikt is‘. “Pas na het weekend begint het water weer flink te zakken”, zegt NOS-weerman Peter Kuipers Munneke.

Fragment

Humberto over de overstromingen in Limburg:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De schoonouders van Soundos El Ahmadi bellen haar zelfs in een noodsituatie niet. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen