Geplaagde huishoudster Nadège reageert op sneer Maxime Meiland

De geplaagde huishoudster Nadège Coffinet reageert op de gemene sneer van Maxime Meiland. Ze vindt het jammer dat de Meiland-dochter haar nu ineens zo haat. “Ik wist dat helemaal niet.”

Maxime Meiland en Nadège Coffinet © SBS

Nadège Coffinet werd vorig jaar keihard aan de kant gezet door de Meilandjes. Haar ontslag was vanwege de coronacrisis best logisch, maar wat het voor haar zo pijnlijk maakte, is dat ze direct naar huis werd gestuurd. Ze kreeg wel betaald tot de einddatum van haar contract, maar mocht niet blijven. En dat terwijl de Meilandjes voor hun soap net deden alsof Nadège familie was geworden.

Emotioneel vertrek

Haar vertrek was dan ook erg emotioneel voor Nadège. Niet alleen verloor ze haar baan, maar ze voelde zich ook nog eens in de steek gelaten door haar nieuwe vrienden, die bijna als familie voelden. Er volgde wat gehakketak in de media, maar uiteindelijk kwamen beide partijen tot bedaren.

Erica en Martien Meiland waren afgelopen lente zo ver dat ze wel weer een koffie wilden gaan drinken met Nadège, maar daar stak Maxime een stokje voor. “Zij is waarschijnlijk ook helemaal opgenaaid toentertijd door alle journalisten van de glossy’s”, zei Martien. Maxime daarop: “Oh, daarvoor was het toch ook vreselijk? Kwam ze steeds met dat rode autootje om d’r geld vragen.”

Nadège verbijsterd

Nadège reageert nu in weekblad Weekend verbijsterd op die sneer. “Ik wist niet dat ze me niet aardig meer vindt. Ze wil me niet meer zien, maar ik vraag me af waarom”, zegt ze. Misschien omdat ze dus steeds geld kwam vragen? Nee, dat is onzin, zegt Nadège. “lk vraag nooit iemand om geld.”

Erica en Martien waren wél voor een verzoening, omdat Nadège een lieve mail had gestuurd na het overlijden van hun hond Bommel. “Want het is heel triest om je huisdier te verliezen. Ik heb ook antwoord gekregen”, zegt ze. Maar: “Ik ben niet uitgenodigd voor de koffie. Dat vind ik jammer, want ik zou ze graag willen zien.”

Terug in Chateau

Als de Meilandjes haar ooit weer nodig hebben, dan komt Nadège graag in actie. “Natuurlijk zou ik dat willen. Ik heb nog steeds geen werk. Ik doe mijn best om rond te komen, maar ik heb niet veel om van te leven. Ik krijg 500 euro per maand, maar mijn huur is alleen al 300 euro, en dan heb ik mijn andere vaste lasten ook nog.”

Het is moeilijk om van zo weinig te leven, zegt Nadège. “Maar ik heb geen keus.”

Ondertussen hebben de Meilandjes een huis gekocht van 2,7 miljoen euro. “Ik ben heel blij voor ze.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen