Francis van Broekhuizen weet niet of ze in tv-show Dionne Stax wil

Francis van Broekhuizen weet niet of ze mee wil doen aan de nieuwe tv-show ARIA van presentatrice Dionne Stax. Ze wil ervoor waken dat ze straks niet in een burn-out schiet, vertelt ze aan Weekend.

Francis van Broekhuizen © RTL

Dionne Stax maakt de overstap van AvroTros naar Omroep MAX en gaat voor de seniorenomroep het programma ARIA presenteren, waarin gezocht wordt naar nieuw operatalent. Als operazangeres zou Francis van Broekhuizen het prima doen in de jury, maar daar is nog geen sprake van. “Ik ben er niet voor gevraagd.”

Burn-out

Wat zou ze doen als ze haar daarvoor vragen? Francis: “Alles is mogelijk, maar ik moet er wel tijd voor hebben. Ik ga toch steeds kritischer kijken naar wat ik wel en niet wil. Dat leer ik nu, want er wordt erg veel aan me getrokken en ik moet soms ook gewoon slapen en rustig thuis eten.”

Francis is in een korte tijd een graag geziene gast geworden op televisie, maar ze wil ervoor waken dat het niet te veel wordt. “Niet dat je straks ineens in en burn-out schiet omdat je nooit meer vrij hebt, daar moet ik wel op letten.”

Eva Jinek

Tegenwoordig is Francis ook een graag geziene gast in talkshows, bijvoorbeeld als royaltykenner bij Eva Jinek. Ze denkt dat tv-makers haar er graag bij willen hebben. “Ja, ik denk dat Eva heeft gezegd: ‘We moeten haar wel een taak geven, zodat we haar kunnen uitnodigen met een reden.'”

Hoopt ze rijk te worden van het tv-werk? “Nee, ik hoef geen miljonair te worden. Daar heb ik nooit over nagedacht, haha! Ik wil gewoon mijn vak goed kunnen uitoefenen en als ik daar lekker van kan leven, is dat natuurlijk helemaal het einde.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen