Ferry Doedens wil terug in GTST: ‘Dat gaat hem echt niet lukken’

Ferry Doedens wil graag terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden, ondanks dat hij daar al twee keer is ontslagen en hij tegenwoordig de mannelijke Kim Holland speelt op internet. “Dat lijkt me heel leuk.”

Ferry Doedens © RTL

Jarenlang speelde Ferry Doedens de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden, maar hij is al twee keer ontslagen omdat het een volstrekt onbetrouwbare werknemer is die zijn afspraken niet nakomt. Tegenwoordig is de enige camera die hem nog filmt de selfiecamera. Als hij de wasbak onder sproeit.

Terug in GTST

En ondanks dat alles denkt Ferry nog steeds dat hij kans maakt om weer terug te keren bij de RTL 4-soap. “Het voelt ook nog steeds dat het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen. Daar zal ik eerlijk in zijn, ja”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Heeft hij niet een enorme spijt van zijn nieuwe rukcarrière? “Of ik gelukkig ben met de keuze die ik heb gemaakt? Ik zie het eigenlijk nog steeds als een proces. Natuurlijk word ik nog wel eens in paniek wakker van: o, Fer, wat heb ik gedaan? De meeste mensen zien gelukkig ook nog dat ik meer ben dan dat.”

Kansloos

Tv-kenner Rob Goossens denkt dat Ferry zijn droom om terug te keren in GTST maar beter kan laten varen. Bridget Maasland vraagt hem: “Rob, denk jij dat het mogelijk is dat hij óóit nog terugkomt in Goede Tijden Slechte Tijden?”

Rob daarop: “Een mens mag altijd blijven dromen en voor het feit dat hij blijft dromen heb ik wel enige bewondering, want hij legt de lat erg heel hoog voor zichzelf. Alleen al natuurlijk omdat hij heel lang vaak afspraken niet is nagekomen met de makers en zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee.”

‘Past totaal niet’

Er kijkt een relatief jonge doelgroep naar GTST en jonge kijkers zullen zich lam schrikken als ze op een willekeurig GTST-forum ineens een rukkende Ferry aantreffen.

Nee, een OnlyFans-carrière en een rol in GTST zijn niet verenigbaar, denkt Rob. “Dat past gewoon totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden. Het kan altijd, zeg nooit nooit, maar ik denk niet de komende dertig jaar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen