Juwelier verklapt: ‘Kettinkje Sarah van Soelen kostte duizenden euro’s’

De naamketting waar Sarah van Soelen sinds kort mee rondloopt, komt niet bepaald uit dezelfde fabriek als de Kruidvat-kettinkjes die André Hazes jr. tijdens het EK Voetbal aan de man bracht.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

André Hazes jr. heeft vorige maand voor zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen een kettinkje gekocht met daarop zijn naam. Je ziet het er niet aan af – en André heeft al de reputatie om met veel nepsieraden rond te lopen – maar het heeft dus duizenden euro’s gekost. Dat verklapt de niet al te discrete Antwerpse juwelier Jennifer Carat in de Weekend.

Mooi statement

Jennifer Carat loopt in de Weekend he-le-maal leeg over de aankoop van André en Sarah. Niet alleen vertelt de eigenaresse van de zogenaamd chique juwelenzaak Carat Antwerp honderduit over het stelletje, ook gaat ze uitgebreid in op het feit dat Monique Westenberg de juwelier heeft ontvolgd op Instagram. Niet echt chic natuurlijk.

André en Sarah zijn echt een heerlijk stel, vindt Jennifer. “Ze draagt een heel mooie ketting van André’s naam omdat ze wil laten zien: dit is de man van wie ik houd en ik wil hem om mijn hals aan iedereen laten zien. En ze draagt hem heel dicht bij haar hart. Het is een heel mooi statement voor elke vrouw, vind ik.”

Duizenden euro’s

Sarah heeft er ook nog een ketting met een kruisje bij gekocht. “Als combinatie vonden we dat heel mooi. Hij vond het heel mooi, we vonden het allemaal prachtig. Hij was heel attent tegenover haar, dat was mooi om te zien. Hij was echt lief en zorgzaam.”

Wat heeft het nou allemaal gekost? “Het zijn allemaal diamanten van de hoogste kwaliteit. Hoeveel de kettingen precies kosten is privé, dat zeg ik niet, maar het is een duur sieraad. Over het algemeen betaal je daar in de duizenden euro’s voor.”

1.950 euro

Een standaard-naamketting met vijf letters kost bij Carat in elk geval 1.950 euro. Onderstaand een foto van André en Sarah bij de juwelenzaak:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een naamketting. Stijlvol of ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen